Oni ne mogu da ostare, ni duhom ni izgledom

OVA TRI ZNAKA RAĐAJU SE LEPI I VEČNO OSTAJU MLADOLIKI: Oni su najveći srećnici u Zodijaku!

Jeste li i vi među ovim srećnicima?

Lifestyle
Autor:
Ilustracija, Foto: Shuterstock

Vreme leti neprimetno - danas ste 20-godišnja devojka, a sutra već imate 40. godina.


Žene pribegavaju raznim trikovima, pokušavajući da prevare vreme i izgledaju mlađe nego što jesu. Ipak, neke za time nemaju potrebu - astrolozi su odavno primetili da tri znaka Zodijaka izgledaju dosta mlađe i na njihovu lepotu gotovo ništa ne utiče. Koliko god imaju godina, oni su aktivni, veseli i često podsećaju na tinejdžere.

Čak i sa 50 godina, hvataju oduševljene poglede svojih obožavalaca. Ali sama priroda je dala tri znaka Zodijaka tajnu večne mladosti!

 

Vodolija


Ovaj znak ima tendenciju da izgleda starije u mladosti i, naprotiv, s godinama izgleda sve mlađe. Vodolije paze svoj izgled, zanimaju ih najnoviji modni trendovi. Ako u mladosti brzo odrastu, postanu ozbiljni i odlučni, onda s godinama Vodolije stiču živahne karakterne osobine.

 

Vodolije često imaju odlične odnose sa unucima, razumeju njihove potrebe i razgovaraju sa njima "na njihovom jeziku". Ne vole da se sećaju bolesti, održavaju zdravlje i na svaki mogući način beže od razgovora o starosti. Ali mišljenje drugih za njih apsolutno nije važno, jer je Vodoliji glavna stvar da se oseća dobro i da joj bude udobno.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

Strelac

 

Aktivan način života Strelca pomaže im da imaju lep izgled čak i u starosti.

Njihova aktivna priroda pomaže u očuvanju energije u bilo kojim godinama. Strelac se ne fokusira na godine, ponekad ih i skriva. Voli da postavlja pitanje: "Koliko godina biste mi dali?" Na njegovo iznenađenje, niko nikada ne može da pogodi i oni u tome uživaju. Strelac bira stil odevanja koji maksimalno ističe sve dobro na njima. I to rade vrlo dobro. Glavni prioritet za Strelca jeste da uzima sve najbolje od života.

 

Oni slede svoje želje, a koncept „prekasno je za mene, prestar sam“ u njihovim mislima ne postoji. Stoga, čak i u dobi od 60-70 godina, izgledaju mladoliko i veselo.

 

Vaga

 

Izgled igra važnu ulogu u životu Vage. Ovaj znak uvek izgleda 100% dobro i starost im nije smetnja. Na magičan način, vreme staje za osobe rođene u znaku Vage.


Crte lica se tokom godina teško menjaju. Bore su izuzetno retke. Ali čak i mala bora na čudesan način krasi lice Vage. Ličnost Vage se s godinama menja nabolje. Olakšavaju kontakt, više se smeju i prestaju da brinu zbog sitnica.

Njihovi pokreti ističu gracioznost, a osmeh očarava.

 

Nije iznenađujuće što se broj obožavalaca Vage samo povećava s godinama, što zauzvrat dodaje samopouzdanje Vagi i laska njihovom ponosu.

 

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...