ASTROLOGIJA

ZVEZDE SU NA NJIHOVOJ STRANI: Ovim znakovima se smeši veliki novčani dobitak u aprilu!

Privlačiće novac kao magnet

Zanimljivosti
Autor:
ZVEZDE SU NA NJIHOVOJ STRANI: Ovim znakovima se smeši veliki novčani dobitak u aprilu!
Foto: Shutterstock

April će generalno biti povoljan mesec za sve znakove zodijaka. Energija koja kruži učiniće da se svi osećamo lepše i radosnije, kažu astrolozi. Međutim, kada govorimo o finansijskom aspektu, ova 3 znaka će imati puno razloga za osmeh. Njima će tokom ovog meseca zvezde biti naklonjenje, a novac će se "lepiti" za njih.

Proverite da li spadate u ovu grupu srećnika:

Blizanci

Početkom meseca će vam se činiti da vam zvezde i nisu baš naklonjene, ali se od sredine meseca situacija potpuno menja. Brojne opcije će se otvoriti, a vi ćete dobiti snagu i volju da razrešite brojna poslovno-finansijska pitanja.

Ukoliko tražite posao, idealno vreme, za to je oko 20. aprila. U tom periodu su izražene šanse da pronađete radno mesto o kojem već duže sanjate.

Možete očekivati i veći priliv novca kojem se niste nadali.

Rak

Kako Mars ulazi u vašu 1. kuću i kreira u 8. kući trigon sa jUpiterom, osetićete strujanje pozitivne energije. Jupiter vam donosi radost, obilje i velike šanse za poslovni i finansijski napredak. Iskoristie maksimalno ovu aklonost zvezda. Ukoliko povučete prave poteze možete iz korena promeniti život.

Devica

Iznenada će se pojaviti poslovna prilika koju nećete moći da odbijete. Konačno je došlo vaših 5 minuta. Devicama će april biti mesec prosperiteta i iznenadnih poslovnih akcija. Sve će se dešavati brzo, zato morate dobro da razmislite pre donošenja bilo kakve odluke. Zvezde su na vašoj strani, ali na vama je da odigrate kako treba.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs