Pročitajte

Govor Kijanu Rivsa o kojem ne prestaje da se priča: Mrzim ovaj svet u kojem muškarci oblače svoje žene kao prostitutke!

Mrzi svet u kojem žene neće decu, a muškarci ne žele porodicu. Gde klinci sebe smatraju uspešnim dok se voze u kolima koja im je tata kupio. Gde neko sa malo moći ponižava sve ostale...

Lifestyle
Autor:
Govor Kijanu Rivsa o kojem ne prestaje da se priča: Mrzim ovaj svet u kojem muškarci oblače svoje žene kao prostitutke!
Foto: Profimedia

Jedan od omiljenih glumaca širom sveta, Kijanu Rivs, ne eksponira se puno u javnosti, ali kada joj se obrati, njegove reči se dugo pamte.

Prenosimo deo govora Kijanu Rivsa koji je oduševio ceo svet:

"Mrzim svet u kojem muškarci oblače svoje žene kao prostitutke, otkrivajući sve što treba da bude sakriveno. Svet gde nema koncepta časti i dostojanstva.

Gde žene neće decu, a muškarci ne žele porodicu. Gde klinci sebe smatraju uspešnim dok se voze u kolima koja im je tata kupio. Gde neko sa malo moći ponižava sve ostale.

Gde licemeri viču da veruju u Boga, sa flašom alkohola u ruci i odsustvom razumevanja religije. Gde se skromnost smatra manom. Gde su ljudi zaboravili ljubav, već samo gledaju kako da se okoriste od partnera.

Gde momčići u klubovima ispijaju novac svojih roditelja uz primitivne zvuke i odvratne grimase, a devojčice se zbog toga u njih zaljubljuju.

Gde se muškarci i žene još dugo neće razlikovati i gde se sve to naziva slobodom izbora. Ja to jednostavno ne mogu da prihvatim.

Ja biram drugačiji put!"

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs