Kralj instagrama

Dane provodi trujući se drogom i alkoholom, okružen zgodnim ženama: Da li je moguće da ovako izgleda njegov posao?(FOTO)

Дан Билзериан

Zanimljivosti
Autor:
Dane provodi trujući se drogom i alkoholom, okružen zgodnim ženama: Da li je moguće da ovako izgleda njegov posao?(FOTO)
Foto: Profimedia

Multimilioner Dan Bilzerian (39) obožava da troši novac. Voli da se počasti i putovanjima, a ovih dana se nalazi u Splitu gde uživa na luksuznoj jahti s devojkama. Na društvenim mrežama nije otkrio koliko ih je doveo, a na videu je pokazao samo njih tri.

Svoje bogatstvo je stekao profesionalnim igranjem pokera na velikim takmičenjima, a zbog svog talenta u igri uspeo je sebi osigurati luksuzan i lagodan život. Ubrzo je postao "kralj Instagrama" zbog svojih objava. On svakodnevno objavljuje fotografije golišavih žena s kojima provodi dane i noći.

Dan je jedan od najpoželjnijih neženja, ali jednom je prilikom objasnio kako se ne želi "skrasiti" i zašto vreme provodi s toliko žena.

"Žene su najranjivije kada su ljubomorne i ja to koristim. Kada ste s jednom ženom, a onda svoju pažnju usmerite na drugu, ova prva će poludeti. Ta ljubomorna žena će onda napraviti sve kako bi vratila vašu pažnju i ljubav. Ako vi to uradite, ista stvar će se dogoditi sa drugom. Ja primenjujem taj sistem, samo na većem broju žena," ispričao je kockar pa nastavio:

"One se trude mene zadovoljiti i međusobno se takmiču koja će biti bolja prema meni. To mi ulepšava život. Slava i novac igraju ulogu. Verovatno većina njih ne bi bila sa mnom da to nemam. Što se tiče braka, ja nisam čovek za to, ali razumem one koji žele pronaći nekoga i imati decu. Možda ću i ja tako jednoga dana."

Dan priznaje kako je ovisnik o seksu te misli da ne bi bio zadovoljan kad bi bio sa samo jednom ženom. Ali jedna ga je ipak pre nekoliko godina uspela raspametiti.

Reč je o 24 godine mlađoj manekenki Sofiji Bevarli, koju je ovaj multimilioner svojevremeno opisivao kao "super seksi i pametnu". Upoznali su se na zabavi kraj bazena na jednom od njegovih zabava, ali nije bilo baš romantično...

"Mislim da sam toga dana pre nje spavao još s tri devojke," rekao je tada Dan. No uspeo je osvojiti je, ali i ona njega.

"Drugačija je od drugih. Pametna je. Svidele su joj se mnoge stvari koje se meni sviđaju," pričao je Bilzerian svojevremeno o Sofiji.

Ali njihova ljubav i njegova monogamna veza nije potrajala, jer danas ponovno organizuje razuzdane žurke.

Pozadinu tih zabava jednom je prilikom otkrila bivša rijaliti zvezda Kejtlin Isham, koja je dobila priliku i bila deo jednog od najrazuzdanijih i najpopularnijih zabava na svetu.

U razgovoru za Daily Mail Australia pre dve godine rekla je kako je bila na žurci organizovanoj u čast nove Danove kompanije Ignite Cannabis Co. i na kojem su bili brojni reperi i sportisti, a što se devojaka i druženja tiče, ulaz je bio samo dopušten onima vrlo atraktivnog izgleda.

"Čula sam da organizuje žurku pa sam poslala poruku njegovom timu da pitam mogu li doći. Njihov odgovor je bio vrlo jasan, a glasio je da samo atraktivne žene mogu biti prisutne. Nikad pre toga nisam bila u tako skupoj kući. Prelepe žene bile su svuda," počela je Kjetlin pa dodala:

"Kad sam konačno ugledala Dana, skupila sam hrabrost da mu priđem i obratim mu se. Predstavila sam mu se kao njegova sledeća srodna duša. Ispričala sam mu kako su naši horoskopski znaci kompatibilni i da želim biti njegova buduća mamica," iskreno je priznala.

Ali umesto da prihvati Kejtlinu primamljivu ponudu, Dan se pristojno nasmešio i zahvalio bivšoj rijaliti zvezdi pre nego se izvinio i otišao da se pozdravi sa ostalim gostima.

"Nasmejale su ga moje slatke primedbe i zahvalio mi je na dolasku. Bio je super ljubazan i pogledao me pravo u oči. Nije me pitao za broj ali nadam se da sam ostavila dobar utisak i za sledeću zabavu," zaključila je.

Dan tako uglavnom putuje, pravi žurke i baš uvek je okružen prelepim ženama te se ne uzrujava što su mnogi igrači pokera otkrili kako ima loše taktike te kako milione sigurno nije zaradio igrajući. Šuška se i kako je zbog divljeg načina života, koji obiluje alkoholom i drogama, čak dva puta imao srčani udar, ali on ne odustaje od njega.

"Ja sam jedno veliko dete. Ali, nije da sam samog sebe nazvao kraljem Instagrama. Objavljujem ono što ljudi žele videti i to se jednostavno dogodilo," rekao je Bilzerian pre nekoliko godina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs