Škakljivi detalji

Zvali su je žderačica muškaraca, svesna da nije lepa, davala sve od sebe da zavede jači pol: Dalek put do uglađene dame!

Preljubnički gen nosi u krvi

Vip priča
Autor:
Foto: Profimedia

Kamila Parker Bouls (73), sad uglađena kraljevska dama, nekada je bila prava "žderačica muškaraca". Tako piše Imodžin Tejlor u knjizi "On The Fringe".

 

Dekoraterka enterijera otkriva najintimnije detalje ranijeg života vojvotkinje od Kornvola.

 

"Kamila je bila otpuštena s otmenog posla gde je radila za dizajnere enterijera jer je volela da se razuzdano provodi 60-ih. Stalno je menjala muškarce", kaže Imodžin.

 

Dodaje da joj je to u krvi jer je i njena prabaka Alis Kepel bila ljubavnica kralja Edvarda VII. Baš kao što je i Kamila bila ljubavnica svog sadašnjeg supruga Čarlsa (71), princa od Velsa, s kojim je u braku od 2005. On je pre toga bio u braku s princezom Dajanom, koja je 1997. poginula u saobraćajnoj nesreći.

"Kamila je bila prava "parti životinja". Živela je za muškarce, skupe večere, jahanja, novac i žurke", kaže autorka knjige i dodaje da je vojvotkinja svesna da nije neka lepotica, ali sve je nadoknađivala svojom ličnošću i urođenim seksepilom.

 

Već sa 17 godina imala je afere s aristokratama. Šuška se da je nevinost u to vreme izgubila s Kevinom Burkom, bogatašem iz ugledne britanske porodice.

 

"S muškarcima nije bila nimalo sramežljiva. Bila je jako popularna", kaže Tejlor.

 

Prvi suprug joj je bio oficir Endrju Parker Bouls (76), s kojim je bila 22 godine u braku.

 

Danas Kamila slavi 73. rođendan na privatnoj proslavi bez planiranih javnih događaja. Kraljevska porodica joj je čestitke uputila na Tviteru:

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...