Škakljivi detalji

ZVALI SU JE ŽDERAČICA MUŠKARACA, SVESNA DA NIJE LEPA, DAVALA JE SVE DA ZAVEDE JAČI POL: Dalek put do uglađene dame!

Svet je obišla vest da je kraljica Elizabeta izrazila želju da je nasledi upravo Kamila Parker

Vip priča
Autor:
ZVALI SU JE ŽDERAČICA MUŠKARACA, SVESNA DA NIJE LEPA, DAVALA JE SVE DA ZAVEDE JAČI POL: Dalek put do uglađene dame!
Foto: Profimedia

Kraljica Elizabeta je proslavila jubilej vladanja Velikom Britanijom i tom prilikom se javnosti je saopštila kako je njena iskrena želja da, kada dođe vreme za to, supruga princa Čarlsa, Kamila, dobije titulu "kraljice pratilje". Postojale su ranije glasine da bi bila poznata kao princeza pratilja, odnosno ne bi bila kraljica.

Pa da podsetimo ko je u stvari Kamila Parker:

Kamila Parker Bouls (74), sad uglađena kraljevska dama, nekada je bila prava "žderačica muškaraca". Tako piše Imodžin Tejlor u knjizi "On The Fringe".

Dekoraterka enterijera otkriva najintimnije detalje ranijeg života vojvotkinje od Kornvola.

"Kamila je bila otpuštena s otmenog posla gde je radila za dizajnere enterijera jer je volela da se razuzdano provodi 60-ih. Stalno je menjala muškarce", kaže Imodžin.

Dodaje da joj je to u krvi jer je i njena prabaka Alis Kepel bila ljubavnica kralja Edvarda VII. Baš kao što je i Kamila bila ljubavnica svog sadašnjeg supruga Čarlsa (71), princa od Velsa, s kojim je u braku od 2005. On je pre toga bio u braku s princezom Dajanom, koja je 1997. poginula u saobraćajnoj nesreći.

"Kamila je bila prava "parti životinja". Živela je za muškarce, skupe večere, jahanja, novac i žurke", kaže autorka knjige i dodaje da je vojvotkinja svesna da nije neka lepotica, ali sve je nadoknađivala svojom ličnošću i urođenim seksepilom.

Već sa 17 godina imala je afere s aristokratama. Šuška se da je nevinost u to vreme izgubila s Kevinom Burkom, bogatašem iz ugledne britanske porodice.

"S muškarcima nije bila nimalo sramežljiva. Bila je jako popularna", kaže Tejlor.

Prvi suprug joj je bio oficir Endrju Parker Bouls (76), s kojim je bila 22 godine u braku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs