Nije kriva sudbina

Kako možemo da ureknemo sami sebe: 6 dokaza da se svesno uništavamo!

Nije u pitanju loša sreća već vaše ponašanje i odnos prema sebi

Lifestyle
12:13h Autor:
Kako možemo da ureknemo sami sebe: 6 dokaza da se svesno uništavamo!
Foto: Profimedia

Ljudi često za svoju nesreću okrivljuju druge ljude, životne prilike.. Ali istina je da sami sebe uništavamo i niko nam nije kriv za to.

Ovo su znakovi da sami sebe povređujemo i uništavamo:

- Želje kojima stremite dođu skoro do ispunjenja pa onda sve propadne: direktor vam je rekao da ćete uskoro dobiti povišicu; ili: na ivici ste uspešne transakcije koja će vam doneti veliki novac; ili: dogovorili ste sastanak sa osobom koja vam se dugo sviđa; ali... Sve propada u poslednjem trenutku i kao da se zlato pretvara u pepeo...

- Želite da se pohvalite sa svojim uspehom, srećom ili dobitkom, ali onaj momenat kada se pohvalite sve probada.

Zbog ovoga vas negativna energija blokira: 3 načina da je zauvek izbacite iz života!

foto: Shutterstock / Ilustracija

- Volite da sanjarite i često zamišljate da vam se desilo nešto divno. Sanjarenje je korisno, ali sa njim može da se desi sledeće: mozak će da registruje da ste već postigli to i želja neće postojati. Tako se dešava da ćete za određene stvari jednostavno izgubiti interesovanje.

- Stalno kasnite i često otkazujete sastanke. Naravno, sve je to opravdano, ali probajte ovo da izbegnete. Ko stalno kasni, zakasniće i na sastanak sa srećom.

- Često padate u mračne snove i raspoloženja. Čak i tokom srećnih događaja vi razmišljate o nekim teškim stvarima i sami sebi uništavate sreću. Štetite sami sebi...

Najgori tip ličnosti na svetu: Otrovni manipulatori, posvađali bi dva oka u glavi!

foto: Shutterstock

- Često o sebi mislite kritički i negativno. Grdite sami sebe pa kada nešto pogrešite sebi prebacujete rečima: "Tako ti i treba, kretenu!"

Nemojte da mislite da je za sve kriva sudbina, jer to nije istina. Krivo je vaše ponašanje. Odbacite "crno ogledalo" u kojemu se ogledate. Razmišljate u pravcu da je sreća ostvariva pa će tako i biti.

Stil.kurir.rs

6 signala da vašom kućom gospodari negativnost i tenzija: Ovako ćete spasiti sebe i ukućane od stresa i bolesti!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs