savet stručnjaka

SVI BRUJE O RONALDOVOM POVEĆANJU PENISA: Urolog Milošević otkriva zašto je OVO ČISTA GLUPOST i kakve zahteve imaju SRBI

Ima li kraja ludostima poznatih ličnosti?

Saveti stručnjaka
15:58h Autor:
SVI BRUJE O RONALDOVOM POVEĆANJU PENISA: Urolog Milošević otkriva zašto je OVO ČISTA GLUPOST i kakve zahteve imaju SRBI
Foto: printscreen/youtube

Svet ne prestaje da bruji o povećanju penisa fudbalera Kristijana Ronalda. Iako mu na mišićima zavidi gotovo svaki muškarac na planeti, kada je u pitanju njegov "ponos", situacija je potpuno drugačija.

Naime, španski mediji danima pišu o proceduri kojoj se Ronaldo podvrgao nekoliko puta, a to je ubrizgavanje hijalurona u penis. Svrha ovog zahvata je da se dobije na "debljini i masi", od jednog do tri cantimetra.

Srpski urolog Aleksandar Milošević na ovu temu pričao je u emisiji "150 minuta" na TV Prva. Dr Milošević tvrdi da je ubrizgavanje hijalurona u penis prolazno, kao i da je to najlošija varijanta.

- To je nešto što je prolazno i to je najlošija varijanta. Mi smo to radili 25 godina, pronašli smo razne metode, došli smo do jednog realnog poveaćanja penisa. Sve su ovo privremena rešenja i ne mogu da kažem da su realna povećanja - rekao je urolog Milošević i dodao da muškarci kod njega često dolaze i sa zahtevom da ulepšaju polni organ.

- Može da se uradi ulepšavanje polnog organa, ako postoje neke anomalije, ili ako ima previše kože, što se zove svnjiska njuška. Što se tiče povećanja, tu moramo biti realni. Sa više od 30 godina iskustva došli smo do zaključka da to nisu epohalne mogućnosti - rekao je urolog Milošević u emisiji "150 minuta".

Kada je reč o prosečnoj velilčna penisa u Evropi, radi se o sledećim merama - 13.14 cm u erekciji, a muški polni organ meri se od pubične kosti do vrha penisa, naglašava Milošević.

Otkrio je i kako izgleda procedura zadebljanja penisa. Danas na tržištu mogu se pronaći mnoge metode povećanja penisa, ali jedina uspešna i trajna metoda je hirurška metoda.

- Zadebljanje penisa je praktično bezopasna varijanta. Tu dođe do zadebljanja, penis izgleda nešto veći. Kod hirurške intevencije penis se izvuče iz tela, ligamenta, a i dobije oko 3,4 cm, a u erekciji 1 cm - naglašava ovaj poznati stručnjak.

Istakao je i da su se na klinici susreli sa muškarcem koji je već bio obdaren, ali želeo je dodatno da poveća svoj polni organ. - Čovek sa ogrmonim penisom došao je da ga poveća. Doktor i profesor Sava Perović ga je pitao zbog čega, on je rekao da želi, a tada mu je Sava rekao:

- Čoveče ja da imam ovoliki penis, nikada se medicinom ne bih bavio. I taj veliki penis ništa ne znači ako ne znate šta ćete s njim - kaže Milošević.

Doktor navodi da je imao i situacije kada je morao muškarcima da smanjuje penise, jer su imali probleme tokom odnosa sa ženama, prilikom čega su one osećale velike bolove. On je, takođe, dodao da sve svoje pacijente savetuje da pre odluke o intervenciji, pre svega, razgovaraju sa psihologom.

Osvrnuo se i na Ronalda, o kojem trenutno svi pričaju.

- Ronaldo je sigurno izložen jako velikom interesovanju žena, svega. Ako je stvarno to sebi uradio, mislim da je pogrešno uradio, jer je suština biti normalan, ako je imao normalan penis. Ja to ne znam, ali suština je biti normalan i funkcionalan - rekao je urolog i dodao:

- Za penis je hijarulon najveća glupost! Sama koža koje je tretirana hijarulonom ne da penisu da se rastegne dovoljno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs