Orjentalna medicina

Orjentalna medicina ovako leči neplodnost kod žena: Metoda koja je postigla zadivljujuće rezultate!

Stopala su važan deo tela koji se često zanemarujemo.

Saveti stručnjaka
19:27h Autor:
Orjentalna medicina ovako leči neplodnost kod žena: Metoda koja je postigla zadivljujuće rezultate!
Foto: Shutterstock

Stopala su često u opasnosti, jer imaju ozbiljan zadatak nošenja celog tela. U stopalima se nalaze nervni receptori koji vode do unutrašnjih organa u telu. Zagrevanjem stopala možemo ojačati zdravlje i poboljšati imunitet.

Lekari tradicionlane orijentalne medicine veruju da kupke za stopala mogu da zagreju i opuste celo telo, te da pomažu u otklanjanju većine ženskih tegoba. Oni mogu pomoći u borbi protiv neplodnosti, seksualne disfunkcije, problema u menopauzi, nepravilnog ciklusa i bolova tokom menstruacije.

Napravite kupku za stopala tako što ćete lavor napuniti vrelom vodom (od 38 do 42 stepena Celzijusa). Pored lavora stavite čašu vrele vode, tako da je postepeno dodajete u lavor dok se postojeća voda hladi. Stopala zagrevajte od 20 do 30 minuta svako veče.

Da biste se rešili prehlade ili gripa u ovu vodu dodajte kašiku mlevenog đumbira.

Da biste očistili organizam i normalizovali šećer u krvi u ovu vodu dodajte kašiku soli i sode bikarbone. Kada izvadite noge iz vrele vode, umotajte ih peškirom ili obujte tople čarape još 40ak minuta, kako bi se sva toplota ravnomerno "razlila" po telu.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs