Rešite se ovog problema

Zagarantovani rezultati: Jednostavne vežbe koje smanjuju podbradak!

Ovi trikovi zaista deluju

Saveti stručnjaka
14:29h Autor: ,
Zagarantovani rezultati: Jednostavne vežbe koje smanjuju podbradak!
Foto: Shutterstock

Podbradak često dolazi sa kojim kilogram viška. Kad se jedom sakupi masno tkivo na podbratku, nažalost, nije baš jednostavno ga se rešiti.

Često se događa da nakon dijete, podbradak ostane, posebno u zrelim godinama kada koža počne da gubi elastičnost. Osim viška kilograma i genetika može da bude zaslužna za njegovo stvaranje.

Pokušajtea sa ovim vežbama da ga zauvek uklonite.

Vikanje

Otvorite usta kao da želite jako glasno da vičete i ponovite to više puta. Ova vežba jača muskulaturu čeljusti i napinje celo lice. Pokret glavom

Važno je da ne mašete naglo glavom kako se ne bi povredili. Ova vežba se izvoditako što polako okrenete glavu levu, a potom na desnu stranu. Ponovite to deset puta, pa napravi kratku pauzu. Uradite pet serija.

Nutricionisti otkrivaju kojih 8 letnjih namirnica imaju najbolji učinak za zdravlje!

Pritisnite nepca jezikom

S ovom vežbom jača se muskulatra vrata. Zatvorite usta i pritisnite jezik jako o nepce. Potrebno je da stiskate što jače možete. Držite tako nekoliko sekundi pa opustite. Ponovite vežbu nekoliko puta.

Šaka na bradi

Stisnite šaku i stavite je pod bradu. Pritisnite glavom prema šaci i tako držite nekoliko sekundi. Ova vežba je dobra protiv podbratka, ali i odlična za opuštene obraze. Naizmenično topla i hladna voda

Poznato je da je tuširanje, naizmenično hladnom i vrućom vodom, dobro protiv celulita. Na vratu će učinak biti jednak.

Skidaju masne naslage kao od šale: 6 napitaka za ravan stomak iz snova!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs