seks simbol

Luda ishrana i lagane vežbe: Ovako se hranila i oblikovala telo Merilin Monro! (FOTO)

Pripadnici zdravog načina života mogu svakodnevno konzumirati zelene napitke, piti kafu samo sa bademovim mlekom i svakodnevno vežbati u teretani, sigurni da je ovo pravi i jedini način da se dobije lepo telo.

Fitnes & Nutricija
21:46h Autor:
Luda ishrana i lagane vežbe: Ovako se hranila i oblikovala telo Merilin Monro! (FOTO)
Merilin Monro, Foto: Profimedia

Ali glavna holivudska lepotica Merilin Monro je drugačije mislila: jela je ono što voli, malo vežbala i ne slušajući druge postala besmrtni seksualni simbol. U intervjuima Merilin Monro je govorila o svojim navikama – koje danas mogu da šokiraju nutricioniste i ljubitelje zdravog načina života.

Doručak "Čula sam da se moja ishrana smatra čudnom, ali ne mislim tako. Svakog jutra pre nego što odem pod tuš, zagrejem čašu mleka i dodam dva jajeta. Pomešam ih viljuškom i pijem zajedno sa vitaminima dok se oblačim. Mislim da lekari ne mogu ponuditi hranljiviji doručak za zaposlenu devojku koja je uvek u žurbi. "

foto: Profimedia

Večera "Moja večera je iznenađujuće jednostavna. Svake večeri odem u supermarket i kupim meso - jagnjetinu ili iznutrice ispržim na električnom šporetu u mojoj hotelskoj sobi. Zajedno sa mesom jedem četiri ili pet sirovih šargarepa, to je sve. Mogu da jedem sirovo povrće u bilo kojoj količini."

Trening "Svakog jutra nakon što se umijem i operem zube, ležim na podu pored kreveta i treniram. Uradim jednostavne vežbe za prelepe grudi: podižem tri kilograma težine i širim svoje ruke u različitim pravcima - petnaest puta, polako. Tada pomalo spustim ruke, da su pod uglom od 45 stepeni do poda i onda ih razdvojim dok se ne umorim. Ja ne radim vežbe po pravilu kao ljudi na radiju. Ne mogu da trošim svoju snagu."

Najbolji trik za plažu: Sakrijte višak kilograma poput Merilin Monro i Ave Gardner!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs