obavezno pročitajte

Nekada su žene ludele za ovim trendom: Čuvena "brazilka" napokon ide u penziju!

Kako je "brazilka" postala hit u jednom trenutku, sada, prema savetima eksperata ide u penziju. Njeno vreme je prošlo i opet je u modi prirodan izgled ženske intimne regije.

Nega
Autor:
Nekada su žene ludele za ovim trendom: Čuvena "brazilka" napokon ide u penziju!
Foto: Shutterstock

Novinski list Dejli Mejl prenosi pisanje magazina Vog koji kaže:

- Stidne dlake su opet hit, pišu.

Dr Eden Fromberg kaže da je primetila kod žena da sve češće dolaze "prirodno" na preglede i da su postale svesne da njihovo telo nije samo vizuelni objekat. Tako su i poznate dame kao što su Kameron Dijaz, Gvinet Paltrou i Lejdi Gaga ovaj trend već promovisale.

Govorile su u prethodnom periodu o tome da više vole prirodan izgled, a nedavno je i jedan hirurg zadužen za transplantaciju kose rekao da sve više žena dolazi sa zahtevom da im se "vrati maljavost" posle laserskih epilacija intimnog područja.

Dr Fromberg savetuje da ubuduće, ako želite da vratite prirodan izgled, intimne dlačice skraćujete makazama. To će ojačati dlaku i pospešiti njen rast.

- Izbegavajte brijače, a ovo područje treba da negujete organskim sapunima. Takođe, uvrstite i piling u vašu rutinu nege intimne zone, navodi dr Fromberg uz savet da dame izbegavaju veš od veštačkih materijala i usku odeću koja može da spreči normalan rast stidnih dlaka.

Depilacija šećernom pastom: Brzo i jednostavno uklonite neželjene dlačice u toplini svog doma! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs