Kako karakter diktira pristup seksi igricama

8 tipova ličnosti u seksu

Kreativac je stalno u potrazi za inovacijama, intelektualac zna sve o anatomiji tela i uvek pronađe G tčku, dok sportista seks vidi kao spoj vežbanja i čistog užitka
Ljubav i zavođenje
00:42h Autor:
8 tipova ličnosti u seksu
Foto: Shutterstock

Osim libida, i karakter diktira pristup seksualnim igricama i načinu ponašanja u krevetu. Neki su više kreativni, drugi vole da naređuju, treći su pravi buntovnici. Prepoznavanje tih osobina može pomoći u osvajanju i zavođenju, piše Shine.Yahoo.com.

KreativacOvaj tip je stalno je u potrazi za inovacijama, voli da eksperimentiše i najviše od svega se boji da će mu se seksualni život pretvoriti u rutinu. Seksualne igračke, losion za erotsku masažu i seksi donji veš su njegovi omiljeni rekviziti, a osvojiće ga poker na svlačenje i inicijativa u postelji.

BuntovnikBuntovnici su vrlo otvoreni, skloni avanturama i perverzijama. U krevetu ih može zadržati samo stalna želja za nečim novim, a o svojim neobičnim doživljajima vole da se hvale prijateljima. Otvoreni su za seks u javnosti, a osvojiće ih sado-mazo fetiši i grickanje bradavica.

AdvokatOvaj tip je jako strog po pitanju seksa i kontrole začeća. On uživa u seksu, ali je uvek odgovoran i ne može mu se dogoditi pijani seks bez zaštite. On je veran jednom partneru, ne šara, ali pre svega zato što se boji polnih bolesti. Osvojiće ga seksi karta tela, na kojoj možete da mu pokažete gde tačno želite da vas dodiruje.

IntelektualacIntelektualac je u potpunosti upoznat sa anatomijom tela, pa za njega pronalaženje G tačke ne predstavlja nikakav problem. On je proučio sve što ga zanima i uvek zna šta njegov partner voli. Osvojiće ga čitanje erotske literature, lista seksualnih želja i zajedničke kupke.

SportistaOvaj tip seks vidi kao savršenu priliku za jačanje mišića. Za njega je to spoj aerobika i užitka, pa koristi svaku priliku za vruće igrice, bilo u prirodi, bilo u krevetu. On voli da isprobava sve poze, a njegovog partnera očekuju maratonske seanse. Noćno kupanje i duga predigra će ga u potpunosti raspametiti.

SpiritualistZa spiritualistu nema mesta seksu već vođenju ljubavi. On je romantična duša koja voli dugu predigru, a partner će ga izluditi dodirivanjem osetljivih tačaka. On voli da se okuša u tantričkom seksu jer smatra da mu to pomaže da se poveže sa partnerom na višem nivou.

Brižan tipOvom tipu u seksu je važniji partnerov užitak, nego vlastiti i učiniće sve da ga zadovolji. On nikada ne odbija seks, čak, i ako ga zaista boli glava. Strast će rasplamsati romantična večera za dvoje i senzualna masaža koja će probuditi sva čula.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs