trikovi poznatih

ANASTASIJI RAŽNATOVIĆ POŠLO ZA RUKOM DA SMRŠA NEVEROVATNIH 20 KG: Njena tajna je u jednom napitku

Anasrasija Ražnatović dovela liniju do savršenstva!

Fitnes & Nutricija
Autor:
ANASTASIJI RAŽNATOVIĆ POŠLO ZA RUKOM DA SMRŠA NEVEROVATNIH 20 KG: Njena tajna je u jednom napitku
Foto: Printscreen Instagram / Anastasija Ražnatović

Muzička zvezda u usponu i ćerka jedne od najpopularnijh pevačica na Balkanu Anastasija Ražnatović uspela je da smrša neverovatnih 20 kilograma! Međutim, priznala je da se uvek ugoji kada ima problema u privatnom životi.

Pevačica, koja trenutno uživa u romansi sa Nemanjom Gudeljom, otvoreno je pričala da joj je najstresniji period u životu bio kada je majka, zbog svih neprilika kroz koje je tada prolazila, poslala nju i Veljka na Kipar. Utehu je pornalazila u hrani, što se odrazilo na njenu težinu i izgled.

- Prazninu koju sam osećala, jer nisam bila s mamom, nadoknađivala sam ogromnim količinama hrane, pa sam se ugojila, čak, 20 kilograma. Ni sa kim nisam pričala o stvarima koje me tište, već sam samo jela. I to nezdravu hranu - grickalice, hamburgere, gazirana pića. Tako sam živela šest meseci - iskrena je Anastasija.

Istakla je da njena tetka Lidija nije mogla da je prepozna kada se vratila u Beograd.

- Tetka je bila u šoku, nije mogla da veruje da sam to ja. Kad se vratila u Beograd, rekla je mami: "Seko, Anastasija se mnogo ugojila." Mama joj je odgovorila: "Ma nije, gledam je preko video-poziva. Možda malo, ali skinuće ona to brzo." Posle pola godine sam došla u Beograd u kratkom šortsu i majici na bretele, a na meni je sve pucalo. Mama je bila šokirana: "Crno dete, šta napravi od sebe?!" Ja sam joj, pošto sam i sa 20 kila više pucala od samopouzdanja, odbrusila: "Ma dobro mama, šta sad.. Malo sam se ugojila".

Anastasija naglašava da je proces mršavljenja trajao dugo, ali da je bila istrajna, iako od tada ima jedan strah.

- Proces mršavljenja je trajao dugo, dve ili tri godine. Otad mi je ostao strah da se ne vratim na staro. Zato, čim se ugojim, odmah počnem da pazim šta jedem. Izbacila sam nezdrave namirnice i trudila sam se da ne preskačem obroke. Najčešće jedem kuvana jela, a u širokom luku zaobilazim restorane brze hrane - kaže Cecina ćerka.

Evo kako izgleda Anastasijin jelovnik:

DORUČAK: Ovsena kaša sa crvenim voćem

RUČAK: Brancin i zelena salata

VEČERA: Potaž od bundeve

A otkrila je i na koji način suzbija želju za hranom. Uvek pribegava ovom triku:

- Kad god osetim glad, popijem vodu sa limunom i želja za hranom me brzo prođe.

Sa druge strane, kaže da nije uvek rigorozna prema sebi, pa se nekad počasti i nekom poslasticom.

- Ako pojedem nešto slatko, odmah odem na trening, kako bih što pre sagorela kalorije. Ključ dobrog izgleda je definitivno u redovnom vežbanju - završava Anastasija.

Pogledajte neka od najlepših izdanja mlade muzičke zvezde:

1 / 7 Foto: Kurir/ Damir Dervišagić
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs