Za sve koji nisu ljubitelji nadogradnje

Neobični trikovi za duge nokte!

Gimnastika ruku, sok od pomorandže, kao i beli luk provereni su saveznici dugih i lepih noktiju
Nega
09:12h Autor:
Neobični trikovi za duge nokte!
Foto: Thinkstock

Ako vam je želja da imate duge nokte, a niste ljubitelj nadogradnje, ne predstoji vam ništa drugo nego da pustite svoje. Možete da koristite mnoge od dodataka hrani namenjenih za bolji rast noktiju i kose, kao što su razni vitamini. Takođe, pažljivo bi trebalo da odaberete jelovnik koji podrazumeva puno povrća i voća, ali i da pijete puno vode, piše San magazin. Ali šta ukoliko želite da vidite rezultate brzo? Isprobajte sledeće savete i rezultat neće izostati.

Sok od pomorandžeOsim što bi trebalo da što češće pijete sok od ceđene pomorandže, isto tako možete da stavite nokte u sok i držite 10 minuta, a zatim da ih isperete vodom. Činjenica je da pomorandže imaju visok nivo vitamina C i folne kiseline, koji stimulišu brži rast noktiju. Vredi porbati.

Beli lukSve što treba da uradite je da zgnječite koje česno i utrljate na nokte, držite oko pola sata, a zatim operete ruke. Kako biste se lakše oslobodili mirisa, satavite malo limuna i utrljajte ga po rukama. Ovo popularno povrće jača i učvršuje nokte.

GimnastikaGimnastika ruku pospešuje rast noktiju. Iznenađeni? Ako vam krv bude bolje cirkulisala po rukama i prstima, i nokti će brže da rastu. Stoga, kuckajte na tastaturi, svirajte klavir ili radite slične radnje i nokti će ubrzo biti dugi i lepi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Nokti