izabel gular

TELO KOJE NEMA MANU NI NA NAJJAČEM SUNCU: Koliko vežba i šta jede BRAZILSKA BOGINJA?

Izabel Gular ovih dana snima reklamu u rodnom Brazilu gde je pokazala kako njeno telo izgleda savršeno i bez trunke fotošopa.

Fitnes & Nutricija
Autor:
TELO KOJE NEMA MANU NI NA NAJJAČEM SUNCU: Koliko vežba i šta jede BRAZILSKA BOGINJA?
Izabel Gular, Foto: Profimedia

Izabel Gular je brazilska manekenka koja osvaja svojom neverovatnom figurom, a svet ju je upoznao kao Viktorijinog anđela.

Izabel ima 37 godina, ali svakodnevno vežba i rigorozno pazi na ishranu, zbog čega njeno telo izgleda kao da su 'klesali bogovi', a čak i bez trunke fotošopa i na jakom suncu, njeno telo jednostavno nema manu.

Izabel Gular
foto: Profimedia

Poslednjih dana, zanosna lepotica je u rodnom Brazilu gde je na jednoj od plaža snimala modnu kampanju.

Tajna njenog izgledasu naporne vežbe i storgo kontrolisana ishrana. Kao i svaka manekenka, Izabel je upoznata sa svim pravilima zdrave ishrane.

Kako vežba?

Izabel naporno trenira i trenira skoro svaki dan. Od sportova bira: pilates, trčanje, kikboksing i trening s tegovima.

'Ja treniram kao da sam profesionalac u tom sportu. Ako imate fokus, motivaciju i posvećenost, možete postići svoje ciljeve', kaže Izabel.

Kako izgleda jelovnik Izabel Gular?

Tvrdi da pokušava kuhati svaki dan. Svaki put kad je kod kuće praktikuje kuvanu i zdravu hranu. 'Jutro započinjem sokovima od voća, povrća i proteina.'

Ne jede hleb i brašno, a pristup ishrani je jednostavan.

'Trudim se da namirnice koje unosim u svoje telo budu: proteini, ugljikohidrati i povrće. Kada jedem u restoranu, trudim se da to bude što zdravija ishrana.'

'Ne budim se s mišlju da moram izgledati dobro, ali se budim s idejom da se želim osećati srećno. Želim da uđem u sobu i da nasmejem sve prisutne. Sve je u samopouzdanju', tvrdi ona.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs