VODI RAČUNA O IZGLEDU

OVAJ REŽIM ISHRANE JE KLJUČ SAVRŠENE LINIJE VODITELJKE MAJE NIKOLIĆ: Evo šta jede za doručak i večeru! (JELOVNIK)


Voditeljka Maja Nikolić godinama poštuje određena pravila kako bi očuvala svoj izgled

Fitnes & Nutricija
Autor:
OVAJ REŽIM ISHRANE JE KLJUČ SAVRŠENE LINIJE VODITELJKE MAJE NIKOLIĆ: Evo šta jede za doručak i večeru! (JELOVNIK)
Foto: Kurir/Damir Dervišagić

Voditeljka emisije "Među nama" na televiziji "Nova S" Maja Nikolić (47) oduvek slovi za jedno od najlepših domaćih tv lica, pa tajna njenog izgleda već intrigira dame.

Pored genetike je sigurno potrebno imati i određene rutine, a Maja je konačno otkrila jednu od najvažnijih. Naime, ona je nedavno sa svima podelila svoj režim ishrane i otkrila koje su joj omiljene namirnice, ali i koje vode ka najboljim rezultatima.

- Jelo kojem ne mogu da odolim je sarma, ali ipak često odolevam. Sve je stvar odluke i za mene je to tako, kada presečem i kada se rešim da povedem računa onda nema odstupanja - navela je voditeljka.

- Kada jedete mnogo salata i drugog povrća, voća, zdravih žitarica i mesa vi vaše telo dopingujete zdravim sastojcima i osećate se bolje. A još i kada zbog toga izgledate bolje, za mene je to pravi recept - navela je Maja koja je otkrila ne jede previše slatkiša, već da su njena slaba tačka testa i peciva.

Sa pratiocima na društvenim mrežama podelila je i kada jede poslednji obrok u danu i ima li užinu.

- Naučila sam da je sve u pravilnom kombinovanju i razmacima između obroka, tako da nema čestih užina, naročito ne posle večere - rekla je voditeljka koja je na režimima ishrane onda kada ima posebne razloge zs to.

- Trenutno sam na jednom režimu, ali želim tu da objasnim da se ishrani okrećem onda kada želim da rešim neki problem. Na primer, tako sam ranije rešila anemiju, a sada neke alergijske reakcije. Sve drugo je bonus koji stiže u vidu manje kilograma, manje masnog tkiva, lepše kože, kose... - navela je Maja i otkrila svoje trenutne mere.

- Sada sam visoka 171 cm, a težina mi je večito na klackalici između 63 i 60 kilograma - otkrila je voditeljka koja dnevno unosi dve i po litre vode i čaja, iako priznaje da joj to teško pada.

Kaže da joj u tome pomaže da pored sebe stalno drži termos sa čajem ili flašicu sa vodom, a jednu čašu vode popije kad god ustane.

Voditeljka je otkrila i da ne voli da jede pršutu, ali i podelila kako izgledaju jedan njen tipičan doručak i večera:

- Za doručak jedem ovsene pahuljice sa voćem i cimetom, a omiljena večera su mi piletina i salata ili tunjevina i salata. Ponekad i samo kiselo mleko ako nisam naročito gladna - rekla je voditeljka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs