DIJETA KOJA DAJE REZULTATE

OVAKO JE BOJANA RISTIVOJEVIĆ SMRŠALA 15 KG: Samo 2 meseca nakon porođaja voditeljka izgleda brutalno dobro! (JELOVNIK)

Voditeljka je u rekordnom roku liniju dovela do savršenstva

Fitnes & Nutricija
Autor:
OVAKO JE BOJANA RISTIVOJEVIĆ SMRŠALA 15 KG: Samo 2 meseca nakon porođaja voditeljka izgleda brutalno dobro! (JELOVNIK)
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Bojana Ristivojević porodila se pre dva i po meseca, a od porođaja do danas smršala je čak 15 kilograma. Voditeljka je uspela svoju liniju da dovede do savršenstva, a kako kaže, to nije samo zahvaljujući aktivnosti bebe Mitre već i navikama u ishrani.

"Čim sam izašla iz bolnice, bila sam aktivna sa bebom. Lekari su mi rekli da se malo odmorim jer sam imala carski rez, ali ja to uopšte nisam poštovala. Nosila sam je stalno i bila sam u pokretu. Dobila sam mišiće zbog Mitre, ali sam i smršala, zato što mi je ona kao neki teg od pet kila", govori Bojana uz osmeh i onda otkriva kako joj ćerka pomaže u mršavljenju.

"Podižem je više puta na dan. Radimo nekoliko vežbi zajedno. Njoj je to veoma simpatično, zabavi se, a ja mršavim, tako da je to veoma korisno za obe. Pored toga što kod kuće trenira s naslednicom, voditeljka ide i u teretanu", rekla je.

NAVIKA BROJ 1, AKO ŽELITE DA SMRŠATE: Uveče obavezno uradite OVO!

Bojana je otkrila i da je krenula u teretanu, ali da svoje treninge prilagođava sebi.

"Krenula sam u teretanu, ali ne idem redovno, već kada imam vremena. Pomalo vežbam. Trener kaže da treba još jače zbog toga što i dalje imam višak kilograma, ali ja sve radim postepeno jer mi tako prija", istakla je voditeljka.

Bojana je priznala da je tokom trudnoće dobila 15 kilograma više, ali se ne žali puno jer je celog života želela malo da se ugoji.

"Za devet meseci nabacila sam 15 kilograma, što uopšte nije strašno. Neke se ugoje mnogo više, tako da sam zadovoljna. Uvek sam želela da se ugojim, jela sam sve i svašta da bih nabacila neko kilo. Jela sam brzu hranu, a nisam se ugojila, ali sam dobijala bubuljice... Zato izbegavam brzu hranu, ne prija mi, odmah imam problem sa kožom lica. Mnogi u dijetama savetuju da se jede riba, ali meni, iskreno govoreći, ne prija. Pre trudnoće sam je često jela, ali u trudnoći ne jer mi nije prijala, a ni sada mi se ne sviđa", otkrila je Bojana.

SVAKO VEČE PRED SPAVANJE JELA JE OVU NAMIRNICU: Mesec dana kasnije nije imala ni gram sala na stomaku!

Voditeljka nije previše korigovala ishranu ali kako kaže najviše joj pomaže to što jede više puta po manje obroke.

"Nisam imala neku posebnu dijetu, niti sam se konsultovala sa nutricionistom. Jedem često, ali pomalo, imam pet-šest obroka. Užina mi bude jabuka, badem, breskva... Ubrzala sam metabolizam, pa i ne mogu mnogo da se ugojim, već samo mršavim", rekla je, a evo kako ona sada izgleda:

WW DIJETA JE ZALUDELA CEO SVET: Možete da jedete šta želite i kad želite, samo morate da pazite na JEDNU STVAR!

Ovo je jedan jelovnik koji Bojana koristi:

Doručak: Muslim sa čija semenkama, banana, kivi, malo badema, malina, brusnica. Sve to prelijem vodama.

Ručak: U poslednje vreme stalno jedem supu sa knedlama i povrćem, to mi je omiljeno.

Večera: Meso i salata.

Bojana je kao dodatni savet napomenula da se iz ishrane izbaci mleko i zameni jogurtom, a takođe i da ona ne jede hleb.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs