Jednostavno je

5 ZLATNIH PRAVILA: Primenite ih i možete da izgubite do 3 kilograma za nedelju dana!

Sve što treba da uradite je da ovih 5 pravila uvedete u svoju dnevnu rutinu

Fitnes & Nutricija
09:36h Autor:
5 ZLATNIH PRAVILA: Primenite ih i možete da izgubite do 3 kilograma za nedelju dana!
Foto: Shutterstcok

Da biste se oslobodili nekoliko suvišnih kilograma, nije obavezno držati rigorozne dijete i raditi iscrpljujuće vežbe.

Prateći ovih 5 jednostavnih pravila, možete oslabiti do 3 kg samo za jednu nedelju, ne radeći gotovo ništa. Sve što je genijalno, zapravo je prilično jednostavno.

5 jednostavnih pravila za mršavljenje:

1. Svaki put, pre svakog obroka popijte 2 čaše vode.

Takva količina tečnosti 15-ak minuta pre jela ubrzaće vaš metabolizam, hrana će se variti pravilno, ne pretvarajući se u masne naslage.

Pokušajte da uvrstite i toplu vodu sa limunom i medom, kao prvu stvar koju ćete popiti ujutro, kao najbolji svakodnevni detoks koji možete podariti svom organizmu.

2. Konzumiranje za doručak kefira sa lanenim semenom u stanju je potpuno očistiti creva od dugogodišnje sluzi, fekalnih naslaga, parazita, uz potpuno očuvanje crevne mikroflore. Omogućava brzu normalizaciju težine i sagorevanje masnih naslaga. Ima pozitivni uticaj na regulaciju lipidnog metabolizma.

3. Još jedno odlično sredstvo za ubrzanje metabolizma je grejpfrut.

Pojedi pola ploda pre glavnog obroka za efikasno sagorevanje masnoća. Ili napravite ovaj eliksir lepote i zdravlja sa medom i grejpfrutom.

4. Ni za koga nije tajna da hranu treba dobro sažvakati. Da se hrana ne odlaže u vidu masnih naslaga, svaki komad treba sažvakati najmanje 30 puta.

5. Za efikasno eliminisanje masnih naslaga i ubrzanje metabolizma, napravite napitak sa cimetom i medom.

Prokuvajte 200ml vode. U šolju stavite 1/2 kašičice cimeta u prahu i zalijte prokuvanom vodom, poklopite na pola sata. Kada se voda sa cimetom malo prohladi, dodajte 1 kašičicu meda.

Popijte pola šolje pred spavanje, drugu polovinu poklopiti (recimo malom tacnicom) i ostaviti u frižider. Ujutro, na prazan stomak, popiti drugu polovinu hladnog napitka.

Ne morate se odjednom početi pridržavati ovih pravila. Za početak je dovoljno uzeti jedno-dva od njih za naviku, i primenjivati ih svakodnevno.

Najbolje je ne zaustavljati se posle samo jedne nedelje, a nastaviti sa odabranim načinom ishrane i kilogrami će se topiti bez štete po vaše zdravlje i izgledaćete svežije, vitkije i mlađe.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs