PlazMix

Otkrijte novo Plazma iskustvo!

Vaša nova slatka navika za brz i ukusan obrok

Fitnes & Nutricija
Autor:
Otkrijte novo Plazma iskustvo!
Foto: Promo

Živimo u vremenu kada su rokovi postali naša svakodnevnica, kada nam planeri i rasporedi diktiraju tempo, a s vremenom smo naučili sa tim i da se nosimo. Ipak, i dalje se trudimo da svaki trenutak iskoristimo na najbolji način i sebi i svom telu udovoljimo, a Plazma nam i ovog puta stazu do cilja posipa hrskavim komadićima svima poznatog ukusa.

Kompanija Bambi, već više od pola veka, trudi se da odgovori na sve izazove koje moderan život nosi, a trenutke sačuvane za uživanje zasladi i učini što jednostavnijim. Iz godine u godinu sledi ritam potreba svojih potrošača sa željom da njihove dane obogati nezaboravnim momentima. Ovog leta rešili su da obraduju novim PlazMix proizvodom. Reč je o 80 grama potpunog uživanja namenjenog svima onima koji se trude da iz svog dana izvuku maksimum.

Plazmix
foto: Promo

Plazmix nam stiže u inovativnom, modernom i atraktivnom pakovanju, u dva različita ukusa: PlazMix, sačinjen od 90% Plazma komadića, 3% najkvalitetnije liofilizovane maline i 7% fine crne čokolade, kao i Plazmix kombinacija 90% Plazma komadića, 3% hrskavih lešnika i 7% fine crne čokolade.

PlazMix pakovanje idealno je za tašnu, ranac ili torbu, a fantastična kombinacija ukusa postaće vaša dnevna, slatka navika za brz i ukusan obrok. PlazMix cerealija namenjena je svim dinamičnim, modernim i praktičnim sladokuscima koji su stalno u pokretu, a ipak ne odustaju od ideje da za sebe ukradu trenutke neizmernog zadovoljstva, makar i na kratko.

Jer trudimo se da svaki dan začinimo neodoljivim zalogajima koji uzbuđenje znače!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs