Kako se otarasiti narandžine kore

Borovnica i zeleni čaj za savršeno telo bez celulita

Koristite masažer za telo, radite vežbe za butine i zadnjicu kako biste se rešile problema koji muče većinu žena
Nega
22:12h
Borovnica i zeleni čaj za savršeno telo bez celulita
Foto: Shutterstock

Pijte dosta vode kako biste se izborili sa mastima u telu. Ali, to nije dovoljno, već vam u borbi protiv celilita savetujemo da preduzmete sledeće mere.

Nabavite masažer za telo

Dobra cirkulacija vrlo je važna za smanjenje celulita, a masažer za telo je jedan od najvažnijih alata u borbi protiv ovog napasnika. Svaki dan dobro se istrljajte i to u smeru od kolena prema stomaku i već za nekoliko nedelja uživajte u lepšem pogledu na svoju guzu i noge.

Koristite anticelulit gel ili kremu

Naravno, anticelulit gelovi i kreme ne mogu da uklone u potpunosti “narandžinu koru” sa vaših butina, ali je svakako mogu učiniti manje vidljivom. Svakodnevno korišćenje ovih preparata donosi više pozitivnih efekata – negovanu kožu i svakodnevnu mini masažu, koju izvodite pri svakom nanošenju.

Pijte žuti ili zeleni čaj

Ispijanje vode svakako pomaže u borbi protiv celulita, ali ako svakog dana popijete litar rashlađenog žutog ili zelenog čaja, rezultati će biti još upečatljiviji. Zeleni i žuti čaj izbacuju loše stvari iz vašeg organizma i pročišćavaju ga, a osim boljeg varenja, doneće vam i lepši izgled u bikiniju.

Jedite borovnice

Borovnice su prepune antioksidansa i odlične su za kožu i krvne žile, pa ih zato treba konzumirati barem nekoliko puta nedeljno umesto omiljenih slatkiša ili međuobroka. Rezultat bi vas mogao oduševiti.

Radite vežbe za butine i zadnjicu

Svaki dan odvojite barem deset minuta i posvetite se izvođenju vežbi za butine i zadnjicu. Pravilnim vežbanjem salo sa tih “kritičnih” područja će se otopiti brzo, a sa njime će postepeno nestajati i celulit.

Šta je sve dobro za i protiv celulita možete videti u ovom tekstu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs