Obratite pažnju

Pravilna nega je jedini način da sprečite starenje: 5 kritičnih tačaka na telu!

Da bi koža grudi što duže ostala zategnuta, prvenstveno joj je potrebna redovna i bogata hidratacija
Nega
08:50h
Foto: Shutterstock

Borba protiv starenja obično započinje na licu, ali tu nikako ne bi trebalo da se i završi. Ako zaboravljate da negujete i druge delova tela, oni će se vremenom pretvoriti u prave izdajice godina. Kako se kasnije ne biste kajali, otkrivamo vam kojim područjima je potrebna antiejdž nega.

 

Vrat

 

Koža vrata počinje intenzivnije da se opušta u 30-im i 40-im godinama. Ali, ne čekajte te godine da biste počeli da negujete kožu vrata. Već u dvadesetim počnite da hidrirate ovo područje, pa s godinama intenzivirajte negu.

 

Dekolte

 

Da bi koža grudi što duže ostala zategnuta, prvenstveno joj je potrebna redovna i bogata hidratacija. Nežnu kožu dekoltea redovno mažite hidratantnim losionom ili kremom i obavezno je zaštitite od sunca.

 

Zbog ovoga ćete ostariti pre vremena - Navika koja čini nepopravljivu štetu!

 

Ruke

 

Ruke su najizloženiji deo tela, pa im je zato intenzivna nega neophodna da bi bi koža bila zdrava i lepa. Nemojte da zaboravite redovnu hidrataciju i negujte kožu oko noktiju kako biste sprečili nastanak zanoktica. Osim toga, koristite kremu koja sadrži SPF kako biste kožu ruku zaštitili od štetnih uticaja sunca.

 

Laktovi

 

Kad mažete ruke, verovatno zaboravite da namažete laktove. Koža laktova lako postane isušena, a kada je godinama zanemarivana, podložnija je i nastanku bora. Zato, redovno hidrirajte kožu laktova kako bi što duže bila nežna i mekana.

 

Najbolje frizure za žene posle 40-e: Podmladiće vas i do 10 godina! (FOTO)

 

Kolena

 

Naborana koža kolena nije nimalo privlačna, a toga bi trebalo da se setite svakog dana kad zaboravite da nanesete losion ili kremu na ovo područje. Izbegnite nastanak bora redovnom hidratacijom kože kolena.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...