Prezadovoljna

Bojana Rajić ponovo otišla pod nož: Oduševljena novim grudima! (FOTO)

Sačekala je da mali Vukašin malo ojača i čim je pre mesec dana prestala da ga doji, zakazala je operaciju, otkriva izvor
Star look
19:44h
Bojana Rajić ponovo otišla pod nož: Oduševljena novim grudima! (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen / Bojanarajic

Bivša manekenka Bojana Rajić je osam meseci posle drugog porođaja odlučila da remontuje svoje grudi, pa je ugradnjom dodatnih kubika silikona svoj dekolte dovela do savršenstva.

Naime, bivša supruga golmana Vladimira Stojkovića, koja se u julu prošle godine tajno udala za Branislava Đurđevića, očigledno ne želi da bude zapuštena supruga, pa je pomoć za fizički izgled potražila kod plastičara.

"Bojana je sačekala da mali Vukašin malo ojača i čim je pre mesec dana prestala da ga doji, zakazala je operaciju. Vreme kao da je tempirala jer je bujno poprsje dobila taman pred odlazak na more, gde trenutno uživa sa sinovima iz oba braka. Bojana nije želela da preteruje s veličinom grudi. Bilo joj je bitno samo da ih hirurg podigne i zategne jer su se od porođaja i dojenja opustile", kaže izvor blizak manekenki.

Jami više ne liči na sebe: Pevačica se unakazila plastičnim operacijama (FOTO)

Zbog obaveza oko mališana, Bojana je teško podnela postoperativni period koji zahteva mirovanje i trpela je jake bolove, ali je pregurala. Oduševljena je kako su plastičari odradili svoj posao, a operaciju je radila gde i sve dosadašnje korekcije. Suprug ju je u svemu podržao, čak i finansijski, jer su pre osam dana proslavili godišnjicu braka, pa je to bio deo poklona koji je dobila unapred", objašnjava izvor.

Zovu je spomenik plastičnoj hirurgiji: Unakazila se sa 17 operacija, i ne misli da stane! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs