Lice bez bora

Mladolika slavljenica: Šer napunila 69 godina, izgleda bar dve decenije mlađe! (FOTO)

Šer je oduvek privlačila pažnju medija zbog svog fizičkog izgleda. Novinari su je čak nazvali i "poster devojkom plastične hirurgije", iako je ona demantovala većinu glasina u vezi sa estetskim operacijama
Celebrities
05:42h
Mladolika slavljenica: Šer napunila 69 godina, izgleda bar dve decenije mlađe! (FOTO)
Foto: AP / Andre Penner

Pevačica Šer je rođena 20. maja 1946. u gradiću El Centro u Kaliforniji kao Šerlin Sarkisijan Lapjera. Otac Džon je bio poreklom iz Jermenije, radio je kao vozač kamiona i imao je problema sa drogom i alkoholom. Majka Džeki je povremeno radila kao menekenka i glumica.

Malena Šerlin je već u petom razredu pokazala da ima talenta za muziku. U 16. godini napustila je školu i preselila se u Los Anđeles. Usledila je neverovatna karijera tokom koje je Šer prodala preko 100 miliona albuma širom sveta.

Šer izbacila sva ogledala iz kuće - Nezadovoljna svojim izgledom!

Šer se do sada dva puta udavala. Iz prvog braka sa Sonijem Bonom ima sina Čeza, koji je transseksualac. Naime, on je rođen kao devojčica, a 2008. godine je započeo promenu pola. Čak je snimio i dokumentarac o svojoj transformaciji iz žene u muškarca.

Samo četiri dana nakon što je zvanično okončala brak sa Sonijem, Šer se udala za muzičara Grega Olmana, a papire za razvod braka podnela je samo devet dana kasnije zbog njegovih problema sa drogom i alkoholom. No, uspeli su da se pomire i ostanu u braku četiri godine, a zajedno imaju sina Ilajdžu.

U 6. deceniji muškarci sanjaju o njoj: Ponosna na svoje telo i lice bez šminke! (FOTO)

Šer je oduvek privlačila pažnju medija zbog svog fizičkog izgleda. Novinari su je čak nazvali i "poster devojkom plastične hirurgije", iako je ona demantovala većinu glasina u vezi sa estetskim operacijama.

"Imam istu guzu celog svog života, nikad je nisam "podizala". Niti sam ikad vadila rebra", izjavila je pevačica jednom prilikom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs