Golupčići

Zbog Severine se seli u Zagreb: Igor Kojić iznajmio stan u Hrvatskoj prestonici!

Ona je toliko zaljubljena da je ne zanimaju nikakvi komentari, ni reagovanja na njenu novu ljubav, niti na to što je Igor od nje mlađi 15 godina - kaže izvor
Šuška se 20.05.2015. - 22:43h Autor: Kurir
Foto: Instagram Printscreen / Igor Kojic

Igor Kojić zbog veze sa Severinom sve češće boravi u Zagrebu, a kako ga odsedanje u hotelu mnogo košta, iznajmio je stan u njenom komšiluku.

 

Kebin sin još ne može da se useli kod svoje devojke zbog njenog trogodišnjeg sina Aleksandra, pa je rentiranje nekretnine bilo najbolje rešenje.

 

"Severina i Igor su postali nerazdvojni. Pošto su shvatili da su njihove emocije jake, obelodanili su vezu. Ona je toliko zaljubljena da je ne zanimaju nikakvi komentari, ni reagovanja na njenu novu ljubav, niti na to što je Igor od nje mlađi 15 godina. Nju samo zanima da mali Aleksandar prihvati njenog novog dečka", priča dobro obavešten izvor za Kurir.

 

Romantična Severina poručila Igoru - Srce kuca tvoje ime! (FOTO)

 

Foto: Instagram / Severina Vučković
Foto: Instagram / Severina Vučković

Igor i Seve su na ovaj način rešili problem viđanja. Ona će se pravo sa nastupa vraćati u Zagreb, gde će je čekati Igor, a i iznajmljivanje stana je jeftinije od viđanja po hotelima. Njih dvoje svoju ljubav više ne kriju. Planiraju da sutra uveče ruku po ruku dođu na gala zabavu magazina Story i tada prvi put ispoziraju pred fotografima.

 

Inače, Severina je upoznala Igora sa najbližima prošlog vikenda, kada je u jednom restoranu organizovala proslavu 43. rođendana. Njih dvoje su cele večeri razmenjivali nežnosti i uživali u ljubavi.

 

Pozvali smo Igora, koji se i dalje ne javlja na telefon, ali i njegovog tatu Kebu, koji stoji pri stavu da sinovljevu ljubav neće da komentariše.

 

"Sve što imam, rekao sam. Izbor srca mog Igora. Ima, naravno, moj i Oljin blagoslov", poručio je Keba.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...