Promo

Poklonite PurityBox prepun mirisnih nota prirode!

U susret praznicima obradujte sebe i svoje najdraže PurityBox paketom prirodne kozmetike koju odlikuju kvalitetni i delotvorni sastojci i očaravajući mirisi prirode
Nega
06:04h
Poklonite PurityBox prepun mirisnih nota prirode!
Foto: Promo

Ne samo da možete obradovati sebe novim PurityBoxom, možete obradovati i supruga, dete, majku, prijateljicu…

Očaravajući mirisi i bogatstvo prirodnih sastojaka za negu lica, tela i kose delovaće na pravi način, opuštajuće. U decembarski Box “ubacile” smo naše najprodavanije proizvode, Keimsov Rush of Goodness. Samo ime govori o tome koliko su ovi proizvodi bogati, a za to su se pobrinuli provereni sastojci, poput maslinovog ulja koje je moćan antioksidans, i ši putera, zaduženog za dugotrajnu i bogatu hidrataciju.

Keims je svojom filozofijom veran prirodi – za proizvode koristi pažljivo izučene biljne vrste i aktivne sastojke, izbegavajući sintetičke i štetne komponente. Svi proizvodi iz Keimsa obogaćeni su termalnom vodom i aktivnim biljnim ekstraktima, sa neodoljivim mirisima koji asociraju na prirodu.

Uživajte u jutarnjem ili večernjem ritualu, razmazite sebe, negujte telo i kosu kvalitetnim sastojcima i prepustite se očaravajućim prirodnim mirisima.

Postanite član PurityBoxa i saznajte više o bogatoj ponudi prorodne kozmetike i aktuelnim promocijama.

Za početak, šamponom Rush of Goodness, obogaćenim proteinima svile koji kosu čine glatkom i elastičnom, operite kosu uz opuštajuću masažu glave koja će poboljšati cirkulaciju. Proizvodi ove kolekcije namenjeni su dehidriranoj i oštećenoj kosi, i učiniće je mekom, sjajnom i bujnom.

Prijatna, nežna kupka i gel za tuširanje savršena je mešavina za dubinsku negu kože. Maslinovo ulje intenzivno hidrira i karite maslac lako prodire u kožu, dopuštajući joj da diše, ne zatvara pore i štiti je od spoljnih uticaja. Jasmin, aktivni sastojak, ima opuštajuće i anti-age dejstvo. Pruža brz i trajan hidrirajući efekat.

Kako deluje Nikel piling za telo sa košticama masline pogledajte OVDE.

Kao prateći proizvod, možete koristiti jedan od dva ponuđena: Puter za telo - luksuzna nega iz Rush of Goodness kolekcije - puter će kožu učiniti elastičnom i svilenkastom, a očaravajući miris će vas dugo pratiti.

Drugi ponuđeni prateći proizvod su Dr.Pasha jedinstvene ručno rađene aromaterapijske sveće od prirodnog voska soje. Otopljena masa je 100% prirodna smesa koja se koristi kao blagotvorno toplo ulje za negu kože.

Kako na poklon možete dobiti vredne PurityBox pakete pogledajte OVDE.

Posle ovakvog rituala koža i kosa će biti svilenkaste i negovane, a umesto jakih parfema, uživaćete u luksuzu prefinjenh mirisnih nota prirode.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs