Kralj među Deda Mrazovima

Ovo je pravi Deda Mraz: Naučio znakovni jezik i oduševio gluvu devojčicu (VIDEO)

Zahvaljujući malom naporu ovog Deda Mraza, Sedi Adams je prvi put u životu mogla da, kao ostala deca, direktno njemu kaže šta želi ispod jelke
Vaše dete & vi
01:14h
Ovo je pravi Deda Mraz: Naučio znakovni jezik i oduševio gluvu devojčicu (VIDEO)
Foto: Ilustracija: Shutterstok

Ono što svi pamtimo iz detinjstva u vezi sa Deda Mrazom je trenutak kada mu sednemo u krilo i on nas pita da li smo bili dobri. Uvek svi odgovorimo potvrdno i jedva čekamo pravo pitanje: "A šta bi želela da ti donesem za Novu Godinu"? Takve uspomene, nažalost, gluva deca nikada neće imati. Barem ne većina. Međutim, kao u pravoj bajci, u kojoj Deda Mraz govori i razume sve svetske jezike, sedi deka kome je mala Sedi Adams sela u krilo, našao je način da se ona oseća kao i sva druga deca.

Na znakovnom jeziku je počeo da komunicira s njom i priredio devojčici oduševljenje koje će dugo pamtiti. Po prvi put u njenom životu Deda Mraz je progovorio jezikom koji ona može da razume i nije joj bio potreban prevodilac. Mogla je da komunicira direktno sa dekom koji ispunjava želje.

- Bukvalno se ukočila i gledala ga pravo u oči nekoliko trenutaka. Nije mogla da veruje, a ja sam jedva uspela da iskontrolišem suze od sreće zbog njene radosti - objasnila je Ronel Adams, devojčicina mama.

Dirljiva pisma dece iz Obrenovca upućena Deda Mrazu pogledajte OVDE.

Šef policije u malom gadu Vestminster u Masačusecu, već 15 godina ulazi u ulogu lokalnog Deda Mraza i pokušava da usreći već nekoliko hiljada dece.

http://www.youtube.com/watch?v=wMrmLP1Tol4
naučila osnovne znake

- Najpre je bila u šoku i stajala nepomično. Oči su joj zasijale i širom ih je otvorila. Čim se povratila od šoka poželela je ispod jelke da nađe kuhinju i bebu - objasnio je Salvatore Albert, policajac i Deda Mraz.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs