Promo

Sophie La Girafe: Siguran izbor kozmetike za vaše dete

Bebina koža je čak pet puta osetljivija od kože odraslih, a Sophie La Girafe, simbol pouzdanosti i sigurnosti više od pet decenioja, predstavlja prirodnu i organsku negu našh najmilijih
Vaše dete & vi 15.12.2014. - 17:20h
Foto: Promo

Sophie La Girafe simbol je sigurnosti i pouzdanosti više od pet decenija. Francuski klasik, ručno izrađena glodalica koja ublažava simptome izbijanja zuba kod bebe, te podstiče sva bebina čula već od trećeg meseca starosti.  Sophie La Girafe je izrađena od prirodne gume i oslikana pomoću prehrambenih boja. Ona zadovoljava sve najstrože kriterijume sigurnosti u zemljama u kojima se proizvod prodaje. Sophie La Girafe je odličan izbor, ne samo za dete, nego i za sredinu. Sada se takođe možete pobrinuti za kožu vašeg deteta pomoću Sophie La Girafe dečjeg asortimana - sertifikovanih prirodnih i organskih proizvoda za negu kože.

 

Više o SLG proizvodima pogledajte OVDE.
SOPHIE LA GIRAFE BABY PRIRODNA I ORGANSKA NEGA KOŽE NAJBOLJI JE IZBOR ZA VAŠE 
DETE
Naši proizvodi su bazirani na kombinaciji znanja inspirisanih tradicijom i najnovijih saznanja u oblasti nege kože, koja nastaju kao odgovor na menjanje sveta oko nas. Paletu proizvoda osmislila je majka dvoje dece, koja radi s ekološkim i sigurnim proizvodima za bebe. Ona takođe ima dugogodišnje profesionalno iskustvo  u radu s najuglednijim svetskim kozmetičkim brendovima. To joj je omogućilo i behind-the-scenes pristup svetu kozmetike, a posebno u sferi razvoja proizvoda i poslednjih inovacija. Inspirisana Sophie la Girafe, primenjuje svoje znanje i iskustvo za stvaranje visokog kvaliteta, sigurne i ekološki prirodne nege kože za našu decu. Sophie La Girafe Baby proizvodi sadrže sastojke najviših kvaliteta, biranih širom sveta. Naši proizvodi su pogodni za bebe s osetljivom kožom. Svi proizvodi su bili podvrgnuti dermatološkim ispitivanjima radi garancije kvaliteta.

 

ECOCERT oznaka garantuje prirodnu čistoću naših proizvoda, kao i ekološku i etičku prirodu proizvodnog procesa. Za nas, roditelje male dece, održivost i etika predstavljaju osnovni cilj za proizvodnju Sophie La Girafe Baby proizvoda.

 

OSETLJIVA DEČJA KOŽA


Bebina osetljiva koža lako se iritira. Pelene, odeća, pa čak i razne štetne hemikalije, koje se nalaze u velikom broju proizvoda za negu deteta, mogu uzrokovati crvenilo, žarenje i osip. Iritacija može postati izraženija u vlažnim i toplim uslovima. Pobrinite se da koža Vašeg deteta, uključujući i pelensko područje, bude temeljno očišćena i osušena. Sophie La Girafe Baby proizvodi sadrže najmanje 99% prirodnih sastojaka koji jačaju i

 

smiruju osetljivu kožu, i podstiču prirodne funkcije kože. Negujte dobro dečju kožu pelenskog područja, posebno u vreme rasta zubića.
Više korisnih tekstova sigurno ćete pronaći OVDE.

 

SASTOJCI
Da li da se odlučite za konvencionalne ili prirodne i organske proizvode za negu kože svoje dece? Deca su danas izložena širokom spektru različitih supstanci i proizvoda, čija dugotrajna dejstva još nisu u potpunosti poznata. Bebina koža je pet puta tanja od kože odrasle osobe, dakle, naša deca su osetljivija na potencijalne probleme uzrokovane diskutabilnim sastojcima, koji se nalaze u velikom broju konvencionalnih proizvoda za negu kože. Sophie La Girafe Baby asortiman ne sadrži niti jednu od sledećih supstanci: 
GMO (genetski modifikovane organizme), nano-čestice, sintetičke parfeme ili boje, životinjske komponente, lanolin, ftalate, parabene, hlor, natrijum lauril sulfat (SLS), natrijum laureth sulfat (SLES), MIT, triklosan, propilen glikol, benzobarbital, phenoxiethenol i petrohemije. 
Sophie La Girafe Baby INCI liste: sophielagirafecosmetics.com
Prirodni proizvodi su sigurniji za Vašu decu i celu planetu, kupujte za svoje dete 

ECOCERT


Potvrda na temelju strogih kriterijuma, na osnovu kojih se proizvodi identifikuju kao sigurni, prirodni i organski proizvodi za negu kože. Prirodni i organski proizvodi koji nose logotip ECOCERT podležu ne samo strogim 
kriterijumima sastojaka koji se odnose na sastav proizvoda i sirovina nego i sertifikovanih etičkih i ekoloških proizvodnih procesa i standarda za pakovanje. Prisutnost ECOCERT sertifikata garantuje da najmanje 95%  sirovina jeste prirodnog porekla
ECOCERT NATURAL proizvodi sadrže najmanje 5% sastojaka organskog uzgoja. Proizvodi koji nose oznaku ECOCERT ORGANIC sadrže najmanje 10% sastojaka organskog uzgoja.

 

VISOK KVALITET ORGANSKIH SASTOJAKA


Sophie La Girafe Baby kozmetika sjedinila je iskustva iz celog sveta sakupljana vekovima, kako bi osigurala najbolje sastojke za negu Vaše dece. 
Organski beli čaj
Beli čaj sadrži polifenole koji štite kožu od spoljašnjih iritacija, posebno štetnog dejstva UV zraka i zagađenja. Beli čaj jača dečju kožu i održava njenu elastičnost. Za Sophie La Girafe Baby proizvode koriste se samo celi listići belog čaja, time se pojačava efektivnost i delotvornost proizvoda.
Da li ste znali da je beli čaj često rezervisan za upotrebu u kozmetičkim proizvodima za negu kože odraslih. Mi, Sophie la Girafe Cosmetics tim, verujemo da naša deca zaslužuju visokokvalitetnu negu kože kao i odrasli. Tako da je beli čaj sastojak svih Sophie La Girafe Baby proizvoda.

 

Deco, pazite! Mame i tate bi mogli da ukradu vaše kreme! Organska voda lavande i ekstrakt Lavanda ima ne samo umirujuća i lekovita svojstva, nego je takođe i prirodna riznica antiseptičkih i protivupalnih svojstava. Lavanda se koristi za lečenje raznih kožnih bolesti i povreda, kao što su upale, posekotine, oštećenja kože izazvana suncem, i psorijaze. Mi koristimo vodu lavande, zbog vrlo uspešnog hidriranja kože i umirujućeg delovanja, i zbog blagog mirisa. Lavanda se koristi u svim proizvodima Sophie La Girafe Baby.

 

Uljani ekstrakt organske nordijske borovnice

 

Istraživanja su pokazala da prirodna svetlost duge, svetle severne noći, kao i niske zimske temperature,  pokreću proizvodnju mnogih aktivnih sastojaka koji se mogu naći u bobičastom voću severa, s dokazanim prednostima u nezi kože. Uljani ekstrakt nordijske borovnice, koji koristimo, jedan je od najmoćnijih prirodnih antioksidanasa. Takođe smiruje i jača bebinu osetljivu, tanku kožu. Uljani ekstrakt nordijske borovnice koristi se u 
Sophie la Girafe Baby Face Cream i Sophie la Girafe Baby Oil.

 

Organska luksuzna ulja
Mi koristimo veliki broj organskih ulja u dečjoj nezi kože, posebno suncokretovo i maslinovo ulje, zajedno s dragocenim uljem jojobe i uljem koštica kajsije. Ona pružaju vrlo kvalitetnu ishranu kože zbog masnih kiselina i vitamina i zbog vrlo ugodne teksture. Jojoba je sadržana u Sophie la Girafe Baby Face Cream, Sophie la Girafe Baby Protection Cream, Sophie la Girafe Baby Body Lotion i Sophie la Girafe Baby Oil. 
Sve o PurityBoxu pogledajte OVDE.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...