Promo

Sophie La Girafe: Siguran izbor kozmetike za vaše dete

Bebina koža je čak pet puta osetljivija od kože odraslih, a Sophie La Girafe, simbol pouzdanosti i sigurnosti više od pet decenioja, predstavlja prirodnu i organsku negu našh najmilijih
Vaše dete & vi
07:44h
Sophie La Girafe: Siguran izbor kozmetike za vaše dete
Foto: Promo

Sophie La Girafe simbol je sigurnosti i pouzdanosti više od pet decenija. Francuski klasik, ručno izrađena glodalica koja ublažava simptome izbijanja zuba kod bebe, te podstiče sva bebina čula već od trećeg meseca starosti. Sophie La Girafe je izrađena od prirodne gume i oslikana pomoću prehrambenih boja. Ona zadovoljava sve najstrože kriterijume sigurnosti u zemljama u kojima se proizvod prodaje. Sophie La Girafe je odličan izbor, ne samo za dete, nego i za sredinu. Sada se takođe možete pobrinuti za kožu vašeg deteta pomoću Sophie La Girafe dečjeg asortimana - sertifikovanih prirodnih i organskih proizvoda za negu kože.

ECOCERT oznaka garantuje prirodnu čistoću naših proizvoda, kao i ekološku i etičku prirodu proizvodnog procesa. Za nas, roditelje male dece, održivost i etika predstavljaju osnovni cilj za proizvodnju Sophie La Girafe Baby proizvoda.

OSETLJIVA DEČJA KOŽA

Bebina osetljiva koža lako se iritira. Pelene, odeća, pa čak i razne štetne hemikalije, koje se nalaze u velikom broju proizvoda za negu deteta, mogu uzrokovati crvenilo, žarenje i osip. Iritacija može postati izraženija u vlažnim i toplim uslovima. Pobrinite se da koža Vašeg deteta, uključujući i pelensko područje, bude temeljno očišćena i osušena. Sophie La Girafe Baby proizvodi sadrže najmanje 99% prirodnih sastojaka koji jačaju i

smiruju osetljivu kožu, i podstiču prirodne funkcije kože. Negujte dobro dečju kožu pelenskog područja, posebno u vreme rasta zubića.Više korisnih tekstova sigurno ćete pronaći OVDE.

SASTOJCIDa li da se odlučite za konvencionalne ili prirodne i organske proizvode za negu kože svoje dece? Deca su danas izložena širokom spektru različitih supstanci i proizvoda, čija dugotrajna dejstva još nisu u potpunosti poznata. Bebina koža je pet puta tanja od kože odrasle osobe, dakle, naša deca su osetljivija na potencijalne probleme uzrokovane diskutabilnim sastojcima, koji se nalaze u velikom broju konvencionalnih proizvoda za negu kože. Sophie La Girafe Baby asortiman ne sadrži niti jednu od sledećih supstanci: GMO (genetski modifikovane organizme), nano-čestice, sintetičke parfeme ili boje, životinjske komponente, lanolin, ftalate, parabene, hlor, natrijum lauril sulfat (SLS), natrijum laureth sulfat (SLES), MIT, triklosan, propilen glikol, benzobarbital, phenoxiethenol i petrohemije. Sophie La Girafe Baby INCI liste: sophielagirafecosmetics.com Prirodni proizvodi su sigurniji za Vašu decu i celu planetu, kupujte za svoje dete

ECOCERT

Potvrda na temelju strogih kriterijuma, na osnovu kojih se proizvodi identifikuju kao sigurni, prirodni i organski proizvodi za negu kože. Prirodni i organski proizvodi koji nose logotip ECOCERT podležu ne samo strogim kriterijumima sastojaka koji se odnose na sastav proizvoda i sirovina nego i sertifikovanih etičkih i ekoloških proizvodnih procesa i standarda za pakovanje. Prisutnost ECOCERT sertifikata garantuje da najmanje 95% sirovina jeste prirodnog porekla. ECOCERT NATURAL proizvodi sadrže najmanje 5% sastojaka organskog uzgoja. Proizvodi koji nose oznaku ECOCERT ORGANIC sadrže najmanje 10% sastojaka organskog uzgoja.

VISOK KVALITET ORGANSKIH SASTOJAKA

Sophie La Girafe Baby kozmetika sjedinila je iskustva iz celog sveta sakupljana vekovima, kako bi osigurala najbolje sastojke za negu Vaše dece. Organski beli čaj Beli čaj sadrži polifenole koji štite kožu od spoljašnjih iritacija, posebno štetnog dejstva UV zraka i zagađenja. Beli čaj jača dečju kožu i održava njenu elastičnost. Za Sophie La Girafe Baby proizvode koriste se samo celi listići belog čaja, time se pojačava efektivnost i delotvornost proizvoda.Da li ste znali da je beli čaj često rezervisan za upotrebu u kozmetičkim proizvodima za negu kože odraslih. Mi, Sophie la Girafe Cosmetics tim, verujemo da naša deca zaslužuju visokokvalitetnu negu kože kao i odrasli. Tako da je beli čaj sastojak svih Sophie La Girafe Baby proizvoda.

Deco, pazite! Mame i tate bi mogli da ukradu vaše kreme! Organska voda lavande i ekstrakt Lavanda ima ne samo umirujuća i lekovita svojstva, nego je takođe i prirodna riznica antiseptičkih i protivupalnih svojstava. Lavanda se koristi za lečenje raznih kožnih bolesti i povreda, kao što su upale, posekotine, oštećenja kože izazvana suncem, i psorijaze. Mi koristimo vodu lavande, zbog vrlo uspešnog hidriranja kože i umirujućeg delovanja, i zbog blagog mirisa. Lavanda se koristi u svim proizvodima Sophie La Girafe Baby.

Uljani ekstrakt organske nordijske borovnice

Istraživanja su pokazala da prirodna svetlost duge, svetle severne noći, kao i niske zimske temperature, pokreću proizvodnju mnogih aktivnih sastojaka koji se mogu naći u bobičastom voću severa, s dokazanim prednostima u nezi kože. Uljani ekstrakt nordijske borovnice, koji koristimo, jedan je od najmoćnijih prirodnih antioksidanasa. Takođe smiruje i jača bebinu osetljivu, tanku kožu. Uljani ekstrakt nordijske borovnice koristi se u Sophie la Girafe Baby Face Cream i Sophie la Girafe Baby Oil.

Organska luksuzna ulja Mi koristimo veliki broj organskih ulja u dečjoj nezi kože, posebno suncokretovo i maslinovo ulje, zajedno s dragocenim uljem jojobe i uljem koštica kajsije. Ona pružaju vrlo kvalitetnu ishranu kože zbog masnih kiselina i vitamina i zbog vrlo ugodne teksture. Jojoba je sadržana u Sophie la Girafe Baby Face Cream, Sophie la Girafe Baby Protection Cream, Sophie la Girafe Baby Body Lotion i Sophie la Girafe Baby Oil. Sve o PurityBoxu pogledajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs