Promo

Neverovatni Beauty boxevi za svakoga sa vaše novogodišnje liste! (FOTO)

Oduševite drage osobe originalnim poklonom za praznike i podstaknite ih da misle o svom zdravlju
Nega
17:32h
Neverovatni Beauty boxevi za svakoga sa vaše novogodišnje liste! (FOTO)
Foto: Promo

Budite smeli ove zime! Umesto da, kao prošle godine poklonite džemper ili nakit, podstaknite vama drage ljude da se neguju prirodnim proizvodima i misle o svom zdravlju.

Poklonite im PurityBox!Verujte u njihov odabir: pilinzi, eliksiri, serumi i kreme velikodušan su i brižno odabran poklon.Zašto? Jer prirodni proizvodi za negu lica i tela mogu da se prilagode svakoj starosnoj dobi i imaju samo pozitivna dejstva na kožu. Novogodišnji predlozi puritybox.rs su:

Sophie la Girafe Starter Kit, Moj prvi Sophie la Girafe Box, Nikel Ruža, Nikel Intensive, Keims Pure Revival, Keims Rush of Goodness, Men Argan, Men Be at Ease

Potpuno je biorazgradivaCilj svakog preparativnog kozmetičkog proizvoda nije da ostane na površini kože, već da se njegovi sastojci upiju u njene dublje slojeve. Prirodni sastojci na taj način duboko prodiru u organizam, ali su uvek biorazgradivi, tj. lako se prirodnim putem razgrade u telu. S druge strane, veštački sastojci u konvencionalnim kozmetičkim proizvodima teže se razgrađuju, te se kroz godine nakupljaju u telu, a s obzirom na njihovu količinu - bezbednost ovih preparata po zdravlje dovodi se u pitanje.

Postanite član PurityBoxa i saznajte više o bogatoj ponudi prorodne kozmetike i aktuelnim promocijama.

Stimulise kožu da sama radi

Upotrebom ove kozmetike, prirodni procesi deluju na sledeći način: stimulišu kožu da sama radi - da proizvodi kolagenska i elastinska vlakna, da sprečava gubitak vlage, stvara lipide koji su joj potrebni i da se štiti od negativnih spoljašnjih uticaja. Drugim rečima, prirodna kozmetika, za razliku od konvencionalne, aktivira prirodne metaboličke procese kože umesto da ih nadoknađuje.

Nema navikavanja ili zasićenja kožeČesto se čuju komentari mnogih zena da im se koža navikla na neku kremu koja više ne deluje, iako su njenim delovanjem u početku bile oduševljene. Naime, već nakon par meseci svakodnevnog korišćenja, koža razvije antitela na veštacke hemijske sastojke te oni više ne deluju. Prirodna kozmetika ne stvara zavisnost kože i ne dovodi do pojave smanjenja namenjenog dejstva. Ako vam prava prirodna krema odgovara već prvog dana, možete je koristiti godinama i uvek će imati isto delovanje na vašu kožu.

Kako na poklon možete dobiti vredne PurityBox pakete pogledajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Puritybox