Stil i Puritybox poklanjaju vredne pakete

Moj dodir sa prirodom: Pošalji fotografiju i osvoji vredne poklone, novi paketi su stigli

Najzanimljivije tri fotografije koje imaju najviše lajkova nagradićemo poklon paketima prirodne kozmetike
Nega
06:12h
Moj dodir sa prirodom: Pošalji fotografiju i osvoji vredne poklone, novi paketi su stigli
Foto: Promo

Šta za vas znači priroda i koja vam je prva asociacija kada čujete ovu reč? Pošaljite nam fotografiju koja ilustruje vaš dodir sa prirodom a Stil i Puritybox će svake nedelje nagraditi najzanimljivije fotografije vrednim poklonima prirodne kozmetike.Pustite mašti na volju i fotografišite sve što je vaš dodir sa prirodom: Šetnja po keju, igra sa kućnim ljubimcem, deca u parku, sveže spremljena zimnica, prirodna maska za lice ili vaš cvetni kutak. Tri najzanimljivije fotografije koje imaju najviše lajkova dobiće vredne poklon pakete prirodne kozmetike i to:

1. mesto poklon paket sadrži:

- KEIMS USPEŠNO REGENERIŠUĆI PILING ZA TELO - s ćilibarom i semenom šipkaOvaj moćan, regenerišuci piling za telo,iz Keims kolekcije Pure revival, izrađen je od crvenog čaja (antioksidansa), vitamina C i mimoze, koja je zbog svojih antiupalnih, antibakterijskih sposobnosti kao i sposobnosti regeneracije epiderma dobila nadimak “Čudesnabiljka". Sadrži čestice ćilibara koje kožu čine glatkom, poliranom, blistavijom, oslobađa je nečistoća... Seme šipka ubrzava regeneraciju kože, čineći je elastičnom.Za najbolju upotrebu masirajte kružnim pokretima po celom telu, dok ste u kadi, kako biste uklonili mrtve ćelije kože. Koristite dva puta nedeljno za maksimalni rezultat. Redovan piling i masaža toniraju i učvršćuju kožu.

Kako deluje Nikel piling za telo sa košticama masline pogledajte OVDE.

- KEIMS ANTIAGE & OBNAVLJAJUĆA KREMA ZA RUKE, obogaćena ginko bilobom

Iz Keims kolekcije Pure revival, na bazi crvenog čaja i mimoze, ova krema je pravi tretman protiv starenja kože ruku, tretman koji smiruje i štiti čak i veoma suvu kožu. Crveni čaj i mimosa, dva veoma poznata antioksidansa, uspešno pomažu gruboj, dehidriranoj i klimatskim uslovima oštećenoj koži, ostavljajući ruke svilenkasto glatkim, hidriranim i zaštićenim. Obogaćena gingo bilobom, ima snažan anti-age efekat i stimuliše učvršćivanje kože. Pomozite Vašim rukama da izgledaju mlađe, da se osećaju mekšim i nežnijim na dodir. Upotreba: Umasirajte ovu svilenkastu kremu na kožu ruku, za ublažavanje suvoće.

- Dr PASHA sapun sa kukuruzom i eukaliptusom, 100 gr

Miris eteričnog ulja eukaliptusa, "zarobljenog" u zrncima kukuruza, budi čula i vraća energiju. Duboko čisti kožu i vraća joj mladalačku svežinu. Eterično ulje eukaliptusa smanjuje napetost mišića, proširuje krvne sudove i pospešuje cirulaciju krvi. Sapun je idealan za svakodnevnu negu kože i piling. Namenjen je svim tipovima kože.

2. mesto dobitnički paket u kome se nalazi:

- KEIMS ANTIAGE & OBNAVLJAJUĆA KREMA ZA RUKE, obogaćena ginko bilobom

- Dr PASHA sapun sa kukuruzom i eukaliptusom, 100 gr

Postanite član PurityBoxa i saznajte više o bogatoj ponudi prorodne kozmetike i aktuelnim promocijama.

3. mesto poklon paket u kome se nalazi:

- KEIMS ANTIAGE & OBNAVLJAJUĆA KREMA ZA RUKE, obogaćena ginko bilobom

Više o proizvodima koji su se nalazili u poklon paketima prethodnih nedelja saznajte OVDE.

Fotografije nam možete poslati veoma jednostavno prateći tri koraka klikom OVDESve poslate fotografije će biti objavljene u ponedeljak i od trenutka objavljivanja moguće je glasati za njih. Glasanje je dozvoljeno jednom u toku dana za fotografiju koja vam je najinteresantnija.Ukoliko pošaljete fotografiju do četvrtka u ponoć ona će ući u konkurenciju u tekućoj nedelji, a ako je pošaljete nakon toga biće objavljena sledećeg ponedeljka. Takođe, ukoliko vaša fotografija nije dobila dovoljan broj lajkova, novu možete poslati za sledeću sedmicu. Zabavite se i uživajte!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs