Posledica užurbanog života

Bjuti prečice koje žene sve više koriste: Pranje samo šiški, depiliranje pola nogu!

Zbog pritiska na žene da "drže do sebe" svakodnevnim kozmetičkim tretmanima, pripadnice lepšeg pola sve češće pribegavaju tzv. bjuti prečicama, smatra kolumnistkinja Alis Robinson
Nega
21:10h Autor:
Bjuti prečice koje žene sve više koriste: Pranje samo šiški, depiliranje pola nogu!
Foto: Shutterstock

Žene uvek pomno paze na svoj izgled i uživaju u sređivanju - pretpostavka je muškaraca koja često nema mnogo veze s istinom, piše kolumnistkinja Alis Robinson. Ona smatra da upravo zbog pritiska na žene da "drže do sebe" svakodnevnim kozmetičkim tretmanima, pripadnice lepšeg pola sve češće pribegavaju tzv. bjuti prečicama.

OVDE saznajte kako da se doterate na brzinu kada kasnite.

Jedan od najčešćih "lažiranja" negovanog izgleda je pranje samo šiški ili prednjeg dela kose ako je ona masna ili prljava, dok se ostatak strateški veže u rep. Dodatni pomagač je i sprej za suvo pranje kose koji je uopšte ne pere, već samo maskira njen izgled i "kupuje" jedan dan do pranja kose. To u svakodnevnom užurbanom ritmu može da bude od velike pomoći, ističu žene.

Kako da ubrzate rast kose saznajte OVDE.

Depiliranje

samo polovine nogu - najčešće listova koji su izloženi kod nošenja suknje još jedna je prečica koju većina žena kaže da povremeno koristi, a iako ta metoda možda nije najdraža njihovim partnerima, svakako je dobra ideja kod brzinskog spremanja za posao ili izlazak.

Neke žene su toliko domišljate u skraćivanju vremena svoje bjuti rutine da će nalakirati samo one nokte na nogama koji vire iz sandala, a pripadnicama lepšeg pola nije strano ni samo "pranje ispod pazuha" umesto kompletnog tuširanja, ističe Robinson.

Šta način tuširanja govori o vašem karakteru saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs