Čuvajte lep izgled

Odmah prestanite: Ovih 5 grešaka koje stalno ponavljate uništavaju vašu lepotu!

Parfem nije namenjen za odeću, već samo i isključivo za kožu, dok nanošenje hidratantne kreme šteti osetljivoj koži oko očiju
Nega
06:36h
Odmah prestanite: Ovih 5 grešaka koje stalno ponavljate uništavaju vašu lepotu!
Foto: Shutterstok

Postoji nekoliko grešaka u vašoj rutini kada je reč o lepoti, koje sigurno stalno ponavljate, a ne bi trebalo. To su stvari koje radimo nesvesno i odavno, a na njih smo navikli jer smo mislili da ćemo time poboljšati efekat nege i ulepšavanja.

Kako ne biste štetili svojoj lepoti, pročitajte 5 najčešćih grešaka i odreknite ih se za sva vremena!

Recept za mladolikost Džulijen Mur pročitajte OVDE.Regenerator nanosite od korena do vrhova

Većina regeneratora nije namenjena za nanošenje na koren kose. Ako ne poštujete uputstva na pakovanju i regenerator uporno nanosite na koren, "zapušićete" vlasište i usporiti rast kose.

Nanosite parfem na odeću

Parfem je namenjen za nanošenje na kožu, ne na garderobuu. Osim toga, lako može ostaviti mrlje na tkanini, pa bi bilo bolje da odviknite od ovakvih stvari.

Zaboravljate na negu vrata

Kada nanose kremu ili šminku, većina žena se zaustavlja na bradi. Ali, i koži vrata je potrebna nega. Ona je nežna i delikatna, pa bi joj trebalo posvetiti posebnu pažnju.

Usvojite ove jednostavne navike kako biste bili lepi i elegantni svaki dan bez muke! Detalje saznajte OVDE.

Nanosite hidratantnu kremu oko očiju

Kožu je važno hidrirati da bi bila zdrava i lepa, ali područje oko očiju ne bi trebalo negovati uobičajenom hidratantnom kremom, već kremom namenjenom za negu osetljive i nežne kože oko očiju.

Preterujete sa tuširanjem

Ako pod tušem ostajete predugo, preterano trljate kožu i ispirate je sve dok pod rukom ne osetite da „škripi“, ne činite uslugu koži, već joj štetite. Na ovaj način uklanjate prirodna ulja i vlagu iz kože zbog čega ona gubi elastičnost i sjaj, što vodi do preranog starenja.

OVDE saznajte koje greške u šminkanju vas čine i 15 godina starijom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs