9 FRIZURA KOJE ĆE BITI APSOLUTNI HIT U 2023. GODINI: Stručnjaci su izdvojili najlepše, a neke već viđamo na ulicama

U nastavku teksta saznajte koje frizure će biti apsolutni hit u 2023. godini.

Nega
17:42h Autor:
9 FRIZURA KOJE ĆE BITI APSOLUTNI HIT U 2023. GODINI: Stručnjaci su izdvojili najlepše, a neke već viđamo na ulicama
9 frizura koje će biti hit u 2023 godini, Foto: Instagram / knaji

Za sada se na bjuti radaru izdvojilo 9 stilova, kako kada je reč o samoj boji kose, tako i kada se radi o frizurama, te možete biti sigurni da ćemo ih tokom 2023. svakodnevno viđati na ulicama.

U duhu inspiracije, Vogue je razgovarao sa nekim od najboljih svetskih frizera kako bi saznao koje trendove kose predviđaju u 2023. a evo koji su to.

Slick Artistry

Umetnost se vratila, a frizeri ponovo oslobađaju svoju kreativnost. U ovoj godine obične, niske punđe odlaze u zaborav i na scenu stupaju firzure koje čine kombinaciju punđi, repova, pletenica. Zaglađene, gelirane ukošene kose sada su veliki trend. a važi i pravilo što neobičnija frizura - to bolja.

Box Bob

Bob frizure su svake godine sve popularnije i popolarnije, a ove godine posebnu pažnju privlači box bob. Oštra i ravna frizura, bilo da je nosite sa šikama ili bez, svakao će biti u centru pažnje.

Luxurious Long Hair

Za razliku od nekada popularnog izgleda samo prosušene kose na vetru, Heršeson kaže da se u 2023. okrećemo više ka stilizovanoj estetici. Za razliku od prethodnih godina kada je vladala opsesija kratkim frizurama i tako ostavila manje prostora za eksperimentisanje, luksuzna bujna i dugačka kosa je ponovo na tronu.

Side Partings

Ova frizura naglašava kako bob može da pređe od elegantnog do senzualnog uz samo malo stilizovanja.

Frizure na stranu deluju romantično, ne zahtevaju puno posla, a kosa vam sa njima uvek deluje sređeno. Dobar primer razdeljka sa strane je Alexa Chung, čiji najnoviji izgled sadrži veliki broj bočnih razdeljaka sa dodatkom šnalica za dodatno fiksiranje.

Wet Look

„Ultra sjajna, neverovatno sjajna kosa mokrog izgleda je trend 2023. koji će biti svuda“, kaže Nortvud, koji je kreirao blistav mokri izgled na Aliciji Vikander na filmskom festivalu u Kanu ove godine. Od kada su Kim Kardašijan i Megan Foks ovu frizuru prošetale crvenim tepihom, žene širom sveta su se zaljubile u ovaj stil. "Rezultat je zaista sjajna kosa koja je takođe zdrava", kaže Šarlot Mensah.

Sculptural Braids

„Videćemo više pletenih stilova napravljenih da izgledaju kao skulpture“, otkriva Mensah. Potražite inspiraciju od poznatih ličnosti poput Gabrielle Union, koja je nedavno na premijeri Strange World ponela skulpturu cveta uvijenog u pletenicu.

Seventies Bangs

Frizura koje je najtraženija u poslednje vreme u salonima – šiške u duhu 70ih. Koliko god da su svestrani, možete da promenite način na koji ih stilizujete: razbarušite ih tako da budu super lepršavi ili ih nosite kao raspletene na plaži.

Noughties Mullets

Frizura kakvu je Lilli Bridger kreirala za Miju Regan na velika vrata ulazi u 2023. godinu. Šiške na stranu, na pola čela, ravni krajevi, stepenasto ošišani, ali ne preterano dugačka kosa, neodoljivo podseća na stil kakav je nosila Paris Hilton, a sada ga sve češće viđamo na svetskim trendseterkama današnjice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs