Male tajne

Ne dozvolite da vam koža ostari: Pet holivudskih diva otkrivaju trikove za blistav ten

Poznate dame imaju već pozamašne godine, ali njihova koža i dalje izgleda mlado - pročitajte kako u tome uspevaju
Nega
09:44h
Ne dozvolite da vam koža ostari: Pet holivudskih diva otkrivaju trikove za blistav ten
Foto: Reuter

Bore su ono čega se najveći broj žena pribojava kada je reč o starenju. Međutim, postoji način da izbegnete izgled ostarelog lica i to na prirodan način.

Holivudske lepotice otkrile su svoje male tajne kojima pribegavaju kako bi kožu održavale mladom što duže, a mi ih za vas prenosimo.

Kako da spasite kožu od preranog starenja, saznajte OVDE.

Kim Katral (57)

Starenje će se dogoditi i to samo ako budete dovoljno srećni da poživite toliko dugo. Ne volim kad mi ljudi kažu da izgledam super za svoje godine. To je uvreda. Želim da čujem "Izgledaš dobro!" Ja sam prkosna i želim svima da poručim: Starenje ovako izgleda. Ovo će se dogoditi. Time ne želim nikome da se zameram ni vređam, već da poručim da je to neizbežna realnost.

Sindi Kraford (48)

Možete otići na bilo koju plastičnu operaciju na svetu, ali boja kose je ono što zaista podmlađuje žene. S godinama više brinem i o zdravlju svoje kose, a svakih par nedelja idem na farbanje kako bih prekrila sede. Toliko često idem i na pedikir, manikir i depilaciju.

Kako očistiti ten pomoću piva, saznajte OVDE.

Dženifer Aniston (45)

Morate biti aktivni. Koliko god možete. Ja vežbam pet puta nedeljno i redovno idem na jogu, ali vežbajte i krećite se koliko god vam to slobodno vreme omogućava.

Hajdi Klum (41)

Naučila sam vrlo rano u karijeri da izbegavam sunce. Boja traje nedelju do dve, a posledice po kožu i zdravlje ceo život. Svaki dan mažem i decu zaštitnom kremom pre škole i kada se igraju napolju. Sa starenjem treba razmišljati o celom telu, a posebno o ishrani.

Kako najbolje zaštititi kožu od sunca, pročitajte OVDE.

Demi Mur (51)

Stalno hidriram kožu. Bez obzira koliko je sati svaki dan pre spavanja skinem šminku, očistim lice i stavim hidratantnu kremu. Zaista verujem da vam uz dobru negu kože ne treba puno šminke.

Kako spavanje sa šminkom utiče na kožu, saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs