Obratite pažnju

Prava krema za vaše godine: Izvucite najbolje iz nege!

Veoma je važno da ne počnete prerano sa korišćenjem anti-ejdž preparata, jer ćete tako napraviti veliki problem
Nega
07:40h
Foto: Shutterstock

Iako preparate za negu treba birati prvenstveno prema tipu kože, morate voditi računa da krema koju koristite bude i u skladu sa vašim godinama.

 

U 20-im godinama, ključna je dobra hidratantna krema, a jedini kriterijum prilikom odabira je individualni osećaj vlažnosti kože. Nakon nanošenja hidratantne kreme, koža lica treba bi bude elastična i sveža i da ne izaziva neželjene reakcije.

 

Orošavanje lica po receptu ruskih stručnjaka - Čudesna vodica sprečava bore i obnavlja kožu!

 

Sa druge strane, kada uđete u tridesete, na scenu stupaju kreme koje sprečavaju i usporavaju nastanak prvih znakova starenja, kao što su mimičke bore. U dnevnu i noćnu negu možete uvesti i serume.

 

Ma šta da vam govore, tek kada budete u 40-im, vreme je za korišćenje krema za bore. Veoma je važno da ne počnete prerano sa korišćenjem anti-ejdž preparata, jer ćete tako ulenjiti kožu. Prosto rečeno, ako počnete prerano da je navikavate na supstance koje još uvek sama proizvodi, zapravo će ostariti mnogo brže, a vi više nećete moći bez krema.

 

Kratak test otkriva koliko ste zapravo stari - Rezultati su šokirali mnoge!

 

Savet: Birajte preparate koji istovremeno učvršćuju tonus, zatežu kožu i tako "peglaju" bore, jer su to dva ključna pokazatelja starosnog doba kože.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...