probajte

NOKTI U DUGINIM BOJAMA: Najpopularniji trend lakiranja noktiju ovog proleća! (FOTO)

Ima nešto u nošenju intenzivnih boja što nam odmah izmami osmeh na lice.

Nega
Autor:
NOKTI U DUGINIM BOJAMA: Najpopularniji trend lakiranja noktiju ovog proleća! (FOTO)
Foto: Instagram /heartzeena

Bilo da se radi o odeći ili našoj bjuti rutini, boje nas definitivno ne mogu ostaviti ravnodušnima. Upravo sada je idealno vreme za podizanje našeg stila živopisnim bojama i razigranim motivima na jedan sasvim novi nivo. Proleće je savršeno za isprobavanje novih trendova, pogotovo kad ne morate da ulažete u potpuno nove odevne kombinacije kako biste uneli boje u svoju svakodnevicu. Naime, jedan od najlakših načina za udahnuti novi život u svoj stil i izmamiti si osmeh na lice je manikir. U poslednje vreme sve češće na društvenim mrežama možemo primetiti nokte u duginim bojama. Zato mislimo da je vreme da ih i same isprobamo.

Ovakav manikir mogli ste videti već na brojnim influenserkama, a nosi je i Keri Maligan u američkom trileru ‘Promising Young Woman’. Od ružičaste, tirkizne, zelene do sunčano žute, i to sve na jednoj ruci.

Kako biste same kreirale ovaj izgled, sve što vam je potrebno je pet veselih, kontrastnih boja. U nastavku vam donosimo neke od svojih favorita za inspiraciju, kako biste se nadahnuli pre sledećeg odlaska na manikir.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs