Uređenje doma

VELIKA AKCIJA MODERNIH 3D SATOVA: Za samo 2.190 din ulepšajte izgled bilo koje prostorije!

Imate želju da sredite prostor u kom živite i/ili radite, ali niste raspoloženi da potrošite celu ušteđevinu na to? Nikakav problem

Lepi & Zdravi
12:04h Autor:
VELIKA AKCIJA MODERNIH 3D SATOVA: Za samo 2.190 din ulepšajte izgled bilo koje prostorije!
Foto: Promo

Moderni 3D satovi daju prostoriji interesantan izgled i sam pogled na njega ulepšaće vam početak dana. Ukoliko imate neiskorišćen zid, ili neki prazan deo, 3D sat će se savršeno uklopiti. Potpuno će promeniti enterijer i dati mu poseban šmek. Sve to možete da postignete sada po izuzetno niskoj ceni – samo 2.190 rsd! Akcija traje do nedelje, 25.04., u ponoć, tako da vam toplo preporučujemo da pogledate modele, odaberete onaj koji vam najviše odgovora i kroz par dana uživate u ovoj divnoj promeni.

Ukoliko ste ljubitelj klasičnog stila, onda je sat T4341B za vas. Iako je nalepljen na zid, zahvaljujući 3D efektu izgleda kao da lebdi u vazduhu. Njegove razmere su 1x1 metar, materijal brojeva je eva pena, sa prednje strane je plastika-akril, a pored 3D efekta imaju i efekat ogledala.

Sat T4341B naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.190 rsd. Izaberite da li vam se više uklapa CRNI ili SREBRNI.

hangar, Hangar satovi, zidni sat
foto: Promo

Ukoliko želite malo drugačiji model, kombinaciju reči i ukrasnih detalja, predstavljamo vam sat T4333S koji je idealan za sve prostorije u kući, ali i za poslovni prostor. Drugačiji je, otmen i veoma zanimljivog dizajna. Njegove razmere su 1x1 metar, materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane je plastika-akril. Debljina brojeva je 1, 1 cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na

sve podloge. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma i on se kači na ekser.

Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, posniženoj ceni od 2.190 rsd.

Linera satovi
foto: Promo

Naredni model, T4309B, postoji takođe u crnoj i srebrnoj varijanti. U pitanju su rimski brojevi, a njegove razmere su 1x1 metar, materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane je plastika-akril sa efektom ogledala. Debljina brojeva je 1, 1 cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma i on se kači na ekser. Dužina najduže

kazaljke za minute je 35cm. Sat koristi običnu bateriju – 1,5v AA, a u kompletu se dobija papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva, kao i uputstvo sa slikama za postavljanje(baterija nije uključena u komplet).

Sat T4309B naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.190 rsd.

Linera satovi
foto: Promo

Sledeći model 3D sata, T4325S, dizajniran je kao kombinacija crtica i brojeva. Prelepe je srebrne boje koji pored 3D efekta ima i efekat brušenog aluminijuma. Njegove razmere su 1x1 metar, materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane je plastika-akril. Debljina brojeva je 1, 1 cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma I on se kači na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute je 35cm. Sat koristi običnu bateriju – 1,5v AA, a u kompletu se dobija papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva, kao i uputstvo sa slikama za postavljanje (baterija nije uključena u komplet). Ovaj sat naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.190 rsd.

Linera satovi
foto: Promo

Naredni model jedan je od najtraženijih, T4311S. Zanimljivog dizajna, mešavina brojeva različitih veličina i reči, pravi je izbor za sve koji žele prostoru da daju drugačiji izgled. Njegove razmere su 1x1 metar, materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane je plastika-akril. Debljina brojeva je 1, 1 cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Centralni deo sa

kazaljkama je od aluminijuma i on se kači na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute je 35cm. Izaberite da li vam više odgovara u SREBRNOJ ili CRNOJ boji. Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.190 rsd.

Linera satovi
foto: Promo

Model T4310S svakoj prostoriji daje određenu notu elegancije. Jednostavnog izgleda, sa efektom visokog sjaja na površini, zaista ostavlja bez daha. Takođe ga možete videti u SREBRNOJ i CRNOJ boji. Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.190 rsd.

Linera satovi
foto: Promo

Klikom OVDE pogledajte celokupnu ponudu modernih i pristupačnih predmeta za uređenje prostorije.

* Svaki sat ima garanciju koja važi 2 godine.

** Akcijske cene traju do nedelje, 25.04., u ponoć.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs