OVO MOŽE SVAKO

8 BJUTI TRIKOVA SOFIJE VERGARE ZA MLADOLIKI IZGLED: Zahvaljujući ovim cakama u 48. godini izgleda tako dobro! (FOTO)

Ako ste se pitali kako joj polazi za rukom da izgleda tako dobro, mi imamo odgovor

Nega
Autor:
8 BJUTI TRIKOVA SOFIJE VERGARE ZA MLADOLIKI IZGLED: Zahvaljujući ovim cakama u 48. godini izgleda tako dobro! (FOTO)
Foto: Profimedia

U 48. godini može da se pohvali savršenim izgledom i licem bez ijedne bore. Sofija Vergara veruje u moć preventive i kaže da je ona ključ.

Ona je već sa 20 godina počela da koristi kreme za lice i gotovo nikad ne preskače večernju rutinu nege. Njena nega ne zahteva puno novca, već disciplinu.

Evo kojih se to ona 8 pravila strogo drži:

1. Koristi kreme koje jačaju barijeru kože

Sofija već nekoliko godina ima problem sa rozaceom, kožnim oboljenjem koji prouzrokuje crvenilo na licu. Zbog toga, njena nega se bazira na proizvodima za osetljivu kožu koji jačaju zaštitinu barijeru.

"Iako obožvam da ispobavan nove proizvode, sada moram da budem umerenija", kaže ona.

2. Kreme sa zaštitnim faktorom nanosi tokom cele godine

Bez obzira koje je godišnje doba, ona koristi kremu sa UV zaštitnim faktorom. Ona je sigurna da je upravo ova krema najbolji proizvod protiv bora koji možemo da koristimo. Dobro je poznato da Sunce ostavlja tragove na našoj koži i da čini da ona izgleda suvo i beživotno, a to je već dovojno razloga zašto ovu kremu treba stalno mazati. Nakon umivanja, ova krema je prvi korak glumice u negovanju lica.

3. Ne izlaže se preterano Sunčevim zracima

Iako voli preplanuli ten, ona ne provodi previše vremena na Suncu. Radije se odlučuje za kreme za samopotamnjivanje kako bi imala bronzanu kožu tokom cele godine.

4. Serumi i ulja su omiljeni deo njene rutine

"Nakon tuširanja uveče, koristim ulje nevena - dobro je za osetljivu kožu. Osim ulja nevena, kokosovo ulje mi jako prija".

5. Pazi šta jede

„Jedem puno povrća, jedem borovnice i pijem zeleni čaj“, rekla je ona. "Dodajem i kašiku kolagena u prahu u čaju i trudim se da pijem puno vode." Hidrataciju je nazvala najvažnijim delom bjuti rutine.

6. Kune se u moć retinola i vitamina C

"Po preporuci dermatologa koristim serume sa retinolom i vitaminom C i čini mi se da odlično deluju na moju kožu"

7. Ne preteruje sa šminkom

Tešku šminku koristi samo kada je na crvenom tepihu, a u privatnom životu stvar je potpuno drugačija. "Trudim se da pustim kožu da diše i ne opterećujem je teškim puderima".

8. Nikad ne odlazi na spavanje sa šminkom

Spavanje sa šminkom je nešto najgore što možete da uradite za kožu. Sofija to dobro zna, pa zato svako veče temeljno čisti lice.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs