BJUTI SAVET

IMA 52 GODINE, BESPREKORAN TEN I NI JEDNU JEDINU BORU: Za mladoliki izgled glumice zaslužne su OVE 3 jednostavne NAVIKE!

Njeno lice uvek izgleda sveže, pa smo morali da istražimo na koji način se glumica, Natali Vots neguje

Nega
12:21h Autor:
IMA 52 GODINE, BESPREKORAN TEN I NI JEDNU JEDINU BORU: Za mladoliki izgled glumice zaslužne su OVE 3 jednostavne NAVIKE!
Foto: Profimedia

Glumica jako vodi računa o svom izgledu, a to se i primećuje. Ona u 52. godini izgleda zaista odlično.

U jednom intervjuu je rekla kako uživa u negovanju kože, ali i domaćim maskama za koje tvrdi da su nekad mnogo efikasnije od onih koje možemo da kupimo u apotekama. "Negujem se, ne samo da bih dobro ozgledala, već i da bih se lepše osećala u svojoj koži".

"Koža odražava naše unutrašnje stanje. Ako ne spavate dovoljno, ne hranite se dobro ili ste pod stresom, sve će se to videti na koži. Trudim se da živim izbalansirano, pre svega, to je jedan od glavnih razloga zašto mi koža izgleda negovano."

Osim toga, ona se pridržava i ovih pravila. Toliko su jednostavna, da svaka od nas može ovo da ispoštuje. Evo o čemu je reč:

1.Nikad ne preskače bjuti rutinu

Ma koliko bila umorna, ona nikad neće otići na spavanje, a da pre toga nije skinula šminku i nanela kreme na lice. Tvrdi da je najbolji saveznik njenog izgleda, serum sa retinolom, pa je obavezan deo njene rutine već godinama.

Naomi Vots
foto: Profimedia

2.Redovno koristi maske za lice

Maske su odličan način da se koži vrati svežina i sjaj za 20 minuta. S druge strane, ukoliko se koriste redovno, tragovi starenja postaju manje vidljivi.

Često koristi domaće maske za lice, a najviše voli onu od zelene gline i malo meda.

3. Podloga ispod šminke je ključ zdrave kože

Ona se strogo drži ovog pravila već godinama. Pre pudera i bilo koje druge šminke, ona nanosi kremu na lice. "Na ovaj način, moja koža je zaštićena, pa puder ne prodire duboko u pore i tako ne šteti preterano mojoj koži", kaže ona.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs