pogledajte

Ovako se neguje Olivera Katarina (80): Već godinama ne koristim nikakve kreme!

Olivera Katarina je suvereno nosila titulu jedne od najlepših glumica nekadašnje Jugoslavije, a njenu lepotu su poredili sa zvezdama zlatnog doba Holivuda.

Nega
Autor:
Ovako se neguje Olivera Katarina (80): Već godinama ne koristim nikakve kreme!
Olivera Katarina, Foto: Kurir / Nebojša Mandić

Danas, kada ima ravno 80 godina, glumica i pevačica bira da stari prirodnim putem, te da ne podlegne trendu zatezanja lica i botoksu ne bi li usporila tragove starenja na svom licu.

- Mogu da se pohvalim da i dalje dobijam komplimente često, što je znak da i dalje živim. I zahvalna sam na tome jer imam ozbiljne godine. Ponosim se time što nemam bore. Možda zbog toga što kožu nikad nisam razmazila.

Davno su mi neke Italijanke rekle da treba izbegavati kreme za lice jer se koža od njih opušta, pa već godinama ne koristim nikakve - ispričala je Olivera za "Gloriju".

- To sam naučila i od majke Katarine koja je imala božanstven ten, a upotrebljavala je, baš kao i ja, samo sapun i vodu. Nisam opterećena time da treba da izgledam mladoliko da bih ostavila utisak. To mi nije potrebno, imam veoma bogat unutrašnji život koji me potpuno ispunjava - dodala je Katarina.

- Verujem da su lepi ljudi obično plemeniti. Bog ih je darovao time i ne zavide drugima, uglavnom je tako. Nisam se mnogo opterećivala izgledom, imala sam prema tome normalan odnos. Takav je kakav je, Bog mi ga je dao. Kad mi drugi daju kompliment, malo se zbunim i pomalo me je sramota zbog toga.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs