Neverovatno

Inovativno rešenje za zaštitu od udisanja zagađenja: Obezbedite sebi čist i kvalitetan vazduh!

Zagađenje vazduha koje se javlja od raznih isparenja, a i pandemija kojoj nema kraja, su nas naterali da potražimo najkvalitetnije rešenje za ovaj problem

Lepi & Zdravi
Autor:
Inovativno rešenje za zaštitu od udisanja zagađenja: Obezbedite sebi čist i kvalitetan vazduh!
Foto: Promo

Niko ne voli da bude zatvoren između 4 zida, a upravo to je savet šta raditi kada vazduh napolju nije zdrav za naša pluća. Izađite nesmetano, kada to poželite, uz pomoć ove inovativne Zelene maske!

Višenamenska plastična maska pod nazivom „Zelena maska“ proizvod je kompanije CCS Solutions i odabrana je na konkursu za inovativna rešenja za suzbijanje efekata pandemije, od strane Fonda za Inovacionu delatnost, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Zelena maska
foto: Promo

Maska je napravljena tehnologijom brizganja plastike, od materijala LDPE (low – density polyethylen), koji je neškodljiv. U pitanju je materijal koji odlikuje manja zatezna čvrstoća i povećana rastegljivost, što odgovara upravo potrebi da maska meko prijanja na lice.

Maska se sastoji od tela i poklopca. Filter se postavlja između tela maske i poklopca. Sterilizacija maske je moguća kraćim prokuvavanjem na temperaturi od 80 do 90 stepeni, ili brisanjem alkoholom.

Zelena maska
foto: Promo

Masku naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po promotivnoj ceni od 402 rsd! Filtere za nju naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po promo ceni od 108 rsd, za komplet filtera.

* Garancija na masku je 3 godine. Ukoliko je maska fizički oštećena ili je tretirana sredstvima koja nisu predviđena za LDPE, garancija neće biti priznata.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs