Svež i mladalački izgled

Ovako Kejt Mos (46) održava mladalački izgled: U ovaj alat se kune! (FOTO)

Voda sa limunom, valjak od žada i puno celera.

Nega
Autor:
Ovako Kejt Mos (46) održava mladalački izgled: U ovaj alat se kune! (FOTO)
Kejt Mos, Foto: Profimedia

Zabave do zore Kejt Mos ostavila je iza sebe, a sada britanska manekenka odlazi u krevet najkasnije u 11 sati i ustaje u 8 sati ujutro.

Ledeni tretman: Novi trend za negu lica u koji se supermodel Kejt Mos kune!

foto: Profimedia

Gledajući zvezdu modnih pista, nemoguće je obuzdati uzdah divljenja: njena koža izgleda toliko sveže i mladalački da deluje kao plod fotošopa čak i u stvarnom životu. U nedavnom intervjuu, Kejt je ispričala kako je uspela da sačuva svoju prirodnu lepotu i pored tako olujne mladosti.

Jutarnja rutina

Kejt Mos počinje svoj dan čašom tople vode sa limunom, a zatim pije tradicionalnu kafu. Ujutro, manekenka radi jogu: instruktorka dolazi u njen dom. Ima i kućnu teretanu, ali njen brat tamo provodi više vremena nego ona. U frižideru, model uvek ima celer u velikim količinama i pravi sok za sve ukućane.

Šminka i nega kože

U običnom životu, Kejt nanosi kremu, a zatim koristi bronzer, ruž za usne i maskaru. Pokušava da nikad ne zaboravi da skine šminku pre spavanja, jer mrzi osećaj jučerašnje šminke na licu. Model svakodnevno temeljno čisti i hidrira kožu, ali na odmoru i u slobodno vreme uživa u korišćenju svih vrsta seruma i maski sa svojom 17-godišnjom ćerkom.

Kejt Mos je ljubitelj masaže, stručnjaci dolaze u njen dom kako ne bi gubila vreme u salonima. Obavezan sastojak njene torbice za šminku je valjak za lice od žada koji koristi često.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs