Supermodel devedesetih otkriva

Divlje žurke, alkohol i droga su iza nje: Kejt Mos danas živi potpuno drugačije! (FOTO)

Jedna od najpoznatijih svetskih parti devojaka, Kejt Mos, smirila se i svakog dana ide u krevet u 23 sata. Potrebno joj je osam sati sna, jer inače ne može da funkcioniše. Ova legendarna manekenka živela je buran i skandalozan život, a sada se kako sama za sebe kaže konačno smirila.

Vip priča
Autor:
Divlje žurke, alkohol i droga su iza nje: Kejt Mos danas živi potpuno drugačije! (FOTO)
Kejt Mos, Foto: Profimedia

Kejt Mos (46) svetski poznata manekenka, pripadnica zlatne manekenske generacije 90-tih, otvorila je dušu za El i otkrila kako su divlji partiji i takav način života iza nje. Kejt je potpuno trezna već dve godine, a u najluđoj fazi imala je nadimak ''The Tank'' zbog ogromne sposobnosti pijenja alkoholnih pića.

''U 23 sata moram biti u krevetu, upalim Netfliks i brzo zaspim'', rekla je Kejt za El. Bivša manekenka objašnjava kako je baš završila gledanje serije ''Sex Education''. ''Probudim se u 8 ujutro, ali ako ne spavam tačno osam sati, grozna sam tokom poslepodneva'', otkrila je Mos.

Letnje modne zapovesti za dame u 50-im: Dobro obučena žena nikad ne krši ova pravila! (FOTO)

foto: Profimedia

Kejtin novi porok je dnevna doza joge i s njom počinje dan, ima i bicikl, ali ga ne koristi često. Njezini dugogodišnji prijatelji i poslovni saradnici potvrdili su ovu priču i objasnili da se sada mnogo bolje zabavljaju nego pre, kada su im glavna rutina bili alkohol i droga.

Objasnila je i kako je došlo do nadimka ''The Tank'', manekenka bi čim bi se probudila posegnula za alkoholom, zatim za ručkom i tako celi dan.

Srećna je trenutno i misli da je parti način života za nju ''završena priča'', kako zbog sebe, tako i zbog ćerke Lile (17), koju je dobila u vezi s Džefersonom Hakom, koji su joj puno pomogli da bi stigla na put na kojem je sada.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs