lepa vest

Demantovala pa krila celu trudnoću: Igi Azalea postala mama!

Identitet oca nije želela da otkrije

Celebrities
Autor:
Demantovala pa krila celu trudnoću: Igi Azalea postala mama!
Foto: Profimedia

Nakon što je početkom ove godine demantovala glasine o svojoj trudnoći, poznata reperka Igi Azalea podelila je na svom profilu srećne vesti: "Imam dečaka".

Azalea je u ovoj objavi istakla i zbog čega je tako dugo oklevala da podeli ovako važnu vest sa javnošću.

"Nisam želela da odvlačim pažnju sa važnijih vesti koje su se ciklično smenjivale u prethodnom periodu. Čekala sam pravi trenutak, ali sam shvatila da što više vremena prolazi, postajem sve anksioznija zbog želje da ovako nešto veliko podelim sa svetom. Želim da mu obezbedim privatnost u životu, ali isto tako želim da razjasnim da on nije moja tajna i da je ta ljubav neopisiva rečima."

Identitet oca njene bebe još uvek nije potvrđen, ali fanovi pretpostavljaju da je reč o Azaleinom dečku i kolegi, reperu Plejboj Kartiju. Njih dvoje se viđaju od 2018. godine, a u aprilu ove godine su pokrenute glasine o pevačicinoj trudnoći. Ona ih je, međutim, strogo demantovala.

"Ako kačim selfije, zbog čega to mora da znači da sam počela da se gojim? Vaša opsednutost mojim telom postaje nezdrava. Prošle nedelje sam objavila fotografiju na kojoj se vidi moje telo i moji TRBUŠNJACI. Molim vas, živite svoje živote. Ne mora da svaka fotografija koju okačim nužno bude moje telo", napisala je ona tada.

Kao i na sve poznate ličnosti iz sveta zabave, pažnja medija bia je usmerena i na Azalein život, koji je tokom karantina bio, kao i kod svih ostalih, prikriven i bez aktivnosti, a sada je jasno da je slavna reperka imala dodatne razloge da čuva svoje zdravlje.

Uz čestitke na društvenim mrežama, fanovi iskazuju reči hvale za Azalein trud da tako intiman proces drži u tajnosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs