prolazi kroz agoniju

Imala je nesnosne bolove tokom trudnoće: Rodila je sina, a onda su joj lekari saopštili užasnu istinu!

Mislila je da ima probleme sa varenjem u trudnoći, a onda su joj lekari saopštili jezivu istinu.

Medicina
Autor:
Imala je nesnosne bolove tokom trudnoće: Rodila je sina, a onda su joj lekari saopštili užasnu istinu!
Foto: profimedia

Taša Barton ( 36) iz Hertfordšira je tokom trudnoće imala stomačne tegobe, ali se nije previše obazirala, misleći da je sve zbog blagoslovenog stanja.

Kako su se simptomi nastavili i nakon rođenja sina koji sada ima 16 meseci, shvatila je da je vrag odneo šalu, pa se obratila lekarima.

Nakon što su je poslali na ultrazvuk, dijagnostifikovali su joj pankreasnu cistu, te su usledila dodatna ispitivanja. Skener je utvrdio da ima zadebljanja na crevima, a naredni testovi u aprilu prošle godine pokazali su da zapravo ima treći stadijum tumora debelog creva. Rečeno joj je da mora hitno na operaciju.

Naučnici dokazali: Trčanje smanjuje tumor?

foto: Profimedia

"Šest meseci posle porođaja imala sam nesnosne bolove. Nisam mogla u toalet da idem, a sve što bih pojela, povratila bih. Nisam bila u stanju da brinem o svojoj bebi i da podnesem tu agoniju, rekla je i dodala:

"Rekli su mi da je reč o galopirajućem tumoru, a operacijom je odstranjem dobar deo debelog creva i 23 limfna čvora. Sve je bilo u redu do skenera koji je pokazao dva tumora, jedan od oko 5 cm u vratu, a drugi u leđima. Ispostavilo se da se tumor debelog creva proširio dalje kroz limfne čvorove.

Da stvar bude još gora, nakon operacije dobila je sepsu, zbog čega je pet nedelja provela u bolnici i nije mogla da viđa bebu.

Šokantna ispovest glumice: Našli su mi tumor na mozgu, ovo su najgori simptomi koje sam osetila!

foto: Profimedia

"Nije mi bilo dozvoljeno da viđam sina jer je rizik od infekcije bio veliki. Toliko mi je bilo teško, srce mi se slamalo. Imao je samo šest meseci kad sam otišla u bolnicu i tih pet nedelja su mi bili najgore u životu", kaže Taša koja je nakon toga prošla i ciklus hemioterapija kako bi joj se produžio život.

"Lekari mi kažu da mi nema spasa. Nadam se da će hemioterapijama uspeti malo da mi produže život. Jako mi je teško što ne mogu da planiram budućnost sa detetom. Do skoro sam planirala kako ću za nekoliko godina da ga vodim u prvi razred, a sada planiram svoju sahranu.

Tumor na dojci, smrt dečka, rat: Popularna pevačica je sa 16 godina ostala sama na ulici a ovako se borila kroz život!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs