Pomoći nema

Unakazila je zavisnost od silikona u zadnjici: Sada trpi neverovatan bol! (VIDEO)

Uz velike zdravstvene probleme koje joj je njena zavisnost od silikona donela, Anivija je imala problema i sa zakonom zbog nabavke ilegalnih silikonskih injekcija
Medicina
15:44h Autor:
Unakazila je zavisnost od silikona u zadnjici: Sada trpi neverovatan bol! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube/OWN

Puna i obla zadnjica je ideal ženske lepote, a pogotovo je takav atribut tražen u svetu "plus size" modela, poznatih po njihovim oblinama. Model Anivija Kruz Dilvort je zbog svog posla odlučila da uradi sve kako bi izgledala "oblije", pa je tako posegnula i za silikonom s crnog tržišta.

Injekciju po injekciju, postala je zavisna, a danas shvata da ju je to dovelo do uništenja svog tela, piše Huffington Post. Uz velike zdravstvene probleme koje joj je njena zavisnost od silikona donela, Anivija je imala problema i sa zakonom zbog nabavke ilegalnih silikonskih injekcija. Danas trpi neverovatan psihički i fizički bol, a za pomoć se obratila terapeutkinji Ijanli Vanzant.

Ubrizgala joj cement u lice: Postala nakaza zbog lekara bez licence! (FOTO)

Anivija je mislila da će povećanje zadnjice da rezultuje većom traženosti u svetu modelinga, ali upravo to joj je uništilo karijeru.

"Počela sam s injekcijama silikona u guzu. Nisam mogla da održavam svoju telesnu težinu, a kako sam ja mršavila, zadnjica je postajala sve veća, pa i nakaradna. Uskoro nisam mogla da stanem u odeću", rekla je Anivija.

Zbog silnih injekcija silikona tkivo zadnjice je postalo puno ožiljaka, ali i trajno otečeno. Obim njenih bokova danas iznosi 120 cm. Zbog bolova ne može da spava, na pet sati uzima lekove protiv bolova, teško joj je da sedi, a lekari su joj rekli da su joj nervni trajno oštećeni. Silikoni su joj čak iscureli i u noge, ostavljajući trajne ožiljke.

Bolje da ne skida naočare: Pogledajte šta je Donatela Versaće uradila od svog lica! (FOTO)

"Bol je neizdrživ, a pomoći nema. Nikad više neću da se osećam 100 odsto normalno i sada to moram da prihvatim", kaže Anivija koja je samo jedna u nizu žrtvava šarlatanskih lekara, koji garantuju čudotvorne rezultate jeftinijim, ilegalnim proizvodima. Upravo zbog toga što je sve ilegalno, pacijentkinje nemaju kome da se požale uprkos tome što ostaju trajno unakažene.

Nekada je izgledala ovako: Zaprepastiće vas šta je uradila od svog tela! (FOTO, VIDEO)

Pogledajte video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs