Neverovatno

Decenijama kriju od nas tajni sastojak koji podmlađuje i pegla bore: Evo o čemu je reč!(VIDEO)

Brojna istraživanja su pokazala bi upotreba peptidnih bioregulatora mogla da dovede do prave revolucije u oblasti lepote
Medicina 26.09.2015. - 18:34h Autor: webtribune.rs
Foto: Shutterstock

Godišnje se potroše milijarde dolara širom sveta na kreme i losione kojima kozmetičke kompanije obećavaju zategnutu kožu bez bora. U opisu ovih proizvoda neizostavno stoji da oni usporavaju proces starenja kože. Ipak, u većini slučajeva se radi samo o propagandnim porukama, bez konkretnih naučnih dokaza koji bi garantovali delotvornost proizvoda.

 

Brojna istraživanja su pokazala bi upotreba peptidnih bioregulatora mogla da dovede do prave revolucije u ovoj oblasti. Profesor Hvainson, trenutni predsednik Međunarodnog udruženja za gerontologiju i gerijatriju i šef Instituta za bioregulaciju i gerontologiju u Sankt Peterburgu, posvetio je godine svog rada ovoj problematici.

 

Profesor Havinson se ovom temom bavi još od 1980-ih godina, kada su sovjetski vojnici, usled izloženosti radijaciji, pokazali znake prevremenog starenja i kada je bilo potrebno pronaći način da se proces starenja preokrene.

 

Vredi probati! Ispeglajte bore oko usta za 3 minuta: Ruski stručnjak otkriva kako! (VIDEO)

 

Foto: Printscreen/ Youtube/ AntiagingSystems
Foto: Printscreen/ Youtube/ AntiagingSystems

Nakon brojnih studija, naučnici su otkrili da je uloga peptida u kontrolisanju procesa starenja veoma značajna. Peptidi omogućavaju da se na bore deluje iznutra.

 

Peptida na tržištu ima u vidu dodataka ishrani, a kako svaki organ koristi određene peptide, peptidni dodaci ishrani mogu biti namenjeni krvnim sudovima, jetri, mozgu, pankreasu, očima, bubrezima i tako dalje. To znači da su peptidi korisni ne samo za zdravlje i dobar izgled kože, već i za celokupni ljudski organizam.

 

Istraživanja o ulozi i značaju peptida za ljudsko zdravlje se nastavljaju. Doziranje peptidnih dodataka zavisi od potreba pojedinca i podrazumeva ciklično korišćenje. Za održavanje dobrog zdravlja dovoljne su dve kapsule dnevno tokom perioda od 30 dana, a ciklus se ponavlja nakon mesec dana pauze. Peptidi se mogu smatrati budućnošću medicine i garancijom zdravlja.

 

Smilje, cvet koji nikad ne vene: Na čudesan način briše bore! (RECEPT)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...