Vredi probati

Bolje od svake tablete: Prirodno rešenje za nesanicu i probleme sa živcima!

U kori ove voćke nalaze se materije koje vam mogu rešiti mnoge probleme
Medicina
01:50h
Bolje od svake tablete: Prirodno rešenje za nesanicu i probleme sa živcima!
Foto: Shutterstock

Nervoza, nedostatak tolerancije i kratak fitilj kao da su postali naša svakodnevica. Kod nekih ljudi ovi problemi eskaliraju do nivoa stalnih svađa, nerviranja i nesanice, nisu retki ni mnogo teži problemi i dijagnoze, a potražnja i prodaja lekova za smirenje porasla je do neslućenih razmera.

Srećom, postoji prirodni lek za umirenje živaca, koji će vas opustiti, a ujedno i rešiti problem sa nesanicom!

Lek je potpuno prirodan i jednostavan za pripremu, a važno je samo da ga redovno pijete, po mogućstvu svaki dan.

Čudesni čaj za mršavljenje - U četvrtak je imala 72, u subotu 67 kilograma!

Domaći čaj za umirenje

Glavni sastojak ovog sjajnog napitka su neprskane sušene ljuske jabuka! Potrebno je da svaki dan ubacite prstohvat seckanih korica od jabuka i napravite 2 šoljice čaja od njih.

Priprema: Korice ubacite i kuvajte u vodi 5 minuta. Uveče popijte dve šoljice toplog ili ohlađenog čaja, a po želji možete dodati i malo meda. Možete koristiti korice kiselih ili slatkih, divljih ili običnih jabuka, a potpuno je nevažno koliko su korice stare, jer uopšte ne gube lekovitu vrednost. Ono što je vrlo poželjno jeste samo da ljuske budu od neprskanih jabuka.

Pomešajte malo soli i šećera pred spavanje - Efekat je neverovatan!

Delovanje

Čaj će vam pomoći kod svih vrsta problema vezanih za nerve i nesanicu. Ovaj čaj je pravi eliksir obnove zdravlja vaših živaca. Blagotvorno će delovati i na probeleme sa nervima koji nisu samo duševne prirode, već i na one koji izazivaju fizičke bolesti izazvane upalama i oštećenjima živaca u različitim delovima tela. Korišćenjem čaja vrlo brzo ćete osetiti da postajete opušteniji i smireniji, da lakše zaspite, manje se nervirate, a i razdražljivost će popustiti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs