Alternativna medicina

Potpuno neverovatan vid lečenja: Ruska metoda sađenja bolesti u saksiju

Bolest može biti prenesena sa pacijenta na bilo koji drugi organizam, pa i na biljku, tvrdi ruski doktor koji svojim pacijentima predlaže jednu potpuno prirodnu metodu izlečenja za koju će vam biti potrebno jedino umeće sađenja biljaka...
Medicina
20:34h Autor:
Potpuno neverovatan vid lečenja: Ruska metoda sađenja bolesti u saksiju
Foto: Thinkstock

Na ruskom portalu za alternativnu medicinu pojavio se tekst doktora Borisa N. Holodenkova u kome on tvrdi da je izlečenje moguće, ako svoju bolest zasadite u saksiju za cvećem. Ukoliko želite da isprobate ovu alternativnu metodu, pažljivo pročitajte tekst, a kontraindikacija nema.

Procedura je jednostavna. Kod bolesne osobe treba uzeti manju količinu njegove tečnosti: gnoja, urina, pljuvačke, znoja, sekreta. Pomešati sa zemljom i staviti u običnu (manju) saksiju za cveće.

Tajna je u jednoj čaši - OVDE saznajte kako se pravi ruski sok zdravlja.

Zatim u nju treba zasaditi 2-3 semena ili lukovicu biljke, planetarni znak koji se poklapa sa znakom bolesti, i sačekati dok se pojave izdanci visine nekoliko cantimetara. Posle, pažljivo, zajedno sa korenom izvaditi biljku, i spaliti je ako je oboljenje povezano sa lučenjem krvi, gnoja, znoja ili sluzi. U svim ostalim slučajevima, biljka se baca u reku, niz vodu. Posle toga, bolest prolazi.

Važno:

Zasaditi biljku treba u vreme kada je Mesec u opadanju. To je period između punog i mladog Meseca. U prirodi i u ljudskom organizmu u ovom periodu, javlja se tendencija ka pročišćavanju. Mesec u opadanju isušuje, izduvava, smanjuje, potencira aktivnost i potrošnju energije. Biljka se ne sadi u subotu, nedelju i rođendan bolesnika. Uništiti biljku takođe treba za vreme kada je Mesec u opadanju.

Biljka se ne sadi u obliku pelcera ili korena (osim rena), jer tako biljka može da ugine, što nije dobro za bolesnika. Samo u obliku semena, ili lukovice. Ako seme ne proklija, nema nikakve opasnosti po bolesnika.

Idu u Albaniju po čudotvorni petrolej, veruju da leči rak, dijabetes i mnoge druge bolesti - više saznajte OVDE.

Da bi se izlečili od bolesti uz pomoć biljke uzgojene u saksiji, neophodno je poznavati planete, koje vladaju bolešću, i pronaći odgovarajuću biljku.

Bolesti

Meseca: reumatizam, giht, grčevi, gnojne rane, menstrualni poremećaji, vaške, svrab, lišaj, epilepsija, mesečarenje, depresija, melanholija, pijanstvo.

Marsa: bolesti ušiju, pluća, jetre, prehlade, hemoroidi, išijas, migrena, nezarastajuće rane, unutrašnja krvarenja, žutica, dizenterija, dijareja, prolivi, zatvori, gangrena.

Horoskop i alternativna medicina - više o tome pročitajte OVDE.

Merkura: bolesti mozga, nesvestica, vrtoglavica, mucanje, nerazumni strahovi, stomatološki čirevi, čirevi na koži, akne, bubuljice, fistule.

Jupitera:

kardiovaskularne, gastrointestinalne bolesti, bolesti pankreasa, slezine, hipertenzija, angina, očne bolesti, trovanja, muskulatorne bolesti, bolesti lokomotornog sistema.

Venere: polne bolesti, urinarne infekcije, seksualna perverznost.

OVDE preuzmite recept za dug život star 1500 godina - tajna Šaolin sveštenika u 10 koraka!

Saturna: bolesti endokrinog i limfnog sistema, onkološka oboljenje, besplodnost, lupus, psorijaza, multipla skleroza, demencija, prelomi, ekcem, nedijagnostikovane bolesti.

Sunca: opekotine, promrzline, teške infekcije, grip, teška oštećenja srca i očiju, paraliza (kao posledica trauma i moždanog udara), toplotni i hladni neurodermatitisi, neuroza, toplotni udari, loš metabolizam (uključujući gojaznost).

Biljke

Meseca: anemona, astra, veronika, iris, kamelija, kupus, šargarepa, krastavac, fuksija.

Marsa: artičoka, bosiljak, kopriva, praziluk, rotkvica, rotkva, cvekla, ren, beli luk.

Kako da pomognete anksioznoj osobi - OVDE saznajte kojih 5 rečenica želi da čuje.

Merkura: anis, valerijana, ladolež, dalija, grašak, detelina, paradajz, cikorija.

Jupitera: suncokret, jasmin, kres-salata, susam, limun, nana, maslačak, božur, ruža, ruzmarin, pšenica.

Venere:

begonija, karanfil, geranijum, gladiola, lala, hajdučka trava, pasulj.

Saturna: ruzmarin, krompir, celer, mirođija.

Sunca: vrbena, zumbul, kantarion, neven, suncokret, kukuruz, majčina dušica, žalfija.

Kako da napravite eliksir zdravlja od limuna, đumbira i meda, saznajte OVDE.

Dešava se da se bolest ne može definisati i pripisati jednoj ili drugoj planeti. Na primer, virusni hepatitis sa jedne strane je bolest jetre (Mars), a sa druge infektivna bolest (Sunce). U ovakvim slučajevima, treba koristiti obe biljke, ali saditi ih u različite saksije, ali obavezno u isti dan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs