VREDI PROBATI

Nemački travar je ovim melemom uspešno izlečio hiljade ljudi i od najtežih bolesti: Ovo je njegov recept!

Ovaj melem se već decenijama koristi u lečenju sa razlogom

 

Medicina 13.04.2020. - 13:26h Autor: stil/narodnilijek.com
Foto: Shuterstock

U današnje vreme kada smo izloženi stresu, zagađenoj hrani i prirodi, potrebno nam je nešto snažno što će nas zaštititi od svih opasnosti.

 

Smola ima tu moć da nas sačuva i ublaži poslednice mnogih bolesti. Odlična je u borbi sa raznim infekcijama, reumom, a pomaže i u bržem zaceljivanju rana. 

 

Najefikasnija je u formi melema koji se može koristiti za celo telo. Donosimo vam recept nemačkog travara koji se već decenijama koristi u lečenju sa razlogom. Iza njega stoji hiljade izlečenih ljudi, prema njegovim rečima. Vredi probati, u svakom slučaju ne može da škodi. 

Sad je pravo vreme da sami napravite ovaj čudotvorni melem. Smola se skuplja kada dođu topliji dani, a uglavnom se nalazi na onim mestima gde je stablo bilo sečeno ili na kori koja se oštetila pri padu. Iako potraga za smolom nije lak posao, definitivno se isplati. 

 

Mast od smole je dobra u slučaju reume, herpesa i drugih zdravstvenih tegoba.

 

Uspešno leči varikozni čir, posttrombozni sindrom, arteritis (upala arterija), rane koje teže zarastaju, reumatizam, herpes zoster, tumorne čvorove i sve bolesti želuca, pa i ona najteža stanja. Snažno stimuliše zdravlje digestivnog sistema i pokreće uspavani metabolizam.

Priprema melema: 

 

Biće vam potrebno: 

 

  • Pčelinji vosak 100 g
  • Smola 25 g
  • Bilo koje ulje 50 g
  • Margarin 250 g ili maslinovo ulje

 

Istopiti zajedno vosak, smolu i margarin, i na kraju dodati ulje. Procediti i čuvati na hladnom mestu, u staklenoj posudi.

 

Primena: 

 

Nanosi se u tankom sloju na obolelu zonu, 2-3 puta na dan.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...