Ženski zaštitni znak

Rešenje broj 1 za tanku i slabu kosu: Bujne, sjajne i jake vlasi, kao sa reklame!

Problem slabe i tanke kose muči brojne žene različitih generacija

Nega
Autor:
Rešenje broj 1 za tanku i slabu kosu: Bujne, sjajne i jake vlasi, kao sa reklame!
Foto: Shutterstock

Nema žene koja ne bi volela da ima zdravu, bujnu, sjajnu i zdravu kosu. Ta želja je toliko jaka da su zbog nje nastale čitave industrije koje se trude da pomognu ženama da imaju baš ovakvu kosu.

Dame u dvadesetim, tridesetim i četrdesetim godinama obično su fokusirane na bujnost kose, što i ne treba da čudi, budući da je gusta i jaka kosa vekovima simbol ženstvenosti i lepote.

Ipak, već nakon 35. rođendana, mnoge žene počinju da primećuju da je kosa postala tanja, da je izgubila onaj zanosni sjaj, da punđa više nije tako raskošna, a konjski rep lepršav i gust. Uzroci ove pojave su brojni - od spoljašnjih faktora i zdravstvenog stanja, do neadekvatne nege i agresivnog tretiranja kose spravama za stilizovanje i neodgovarajućim preparatima.

Sa druge strane, kada žena napuni 50, telo se već priprema za menopauzu, neizbežno stanje koje jako pogađa kvalitet i izgled kose. Ona se tada poptuno menja - tekstura postaje drugačija, može da postane suva i sklona pucanju, bez volumena, proređena, slaba i tanka.

Budući da je lepa kosa pola ženske lepote, mnoge dame usled njenog propadanja gube samopouzdanje, osećaju kao da više nisu tako ženstvene i lepe, i to u trenutku kada prolaze kroz velike promene i treba im što više pozitivnih misli.

Zbog toga je važno da baš svaka žena, od dvadesetih do pedesetih, vodi računa o zdravlju i dobrom izgledu svoje kose, a dve stvari su ključne za to:

1. Trudite se da izbegavate fizička oštećenja kose. Prečesto tretiranje vlasi agresivnim hemikalijama poput farbi oštećuje vašu kosu, kao i toplotni uređaji za stilizovanje. Dakle, proredite farbanja (razmislite o nekim lepim pramenovima, koji se rade značajno ređe) i pronađite frizure koje isključuju ili svode na minimum upotrebu prese, figara i sličnih uređaja.

2. Pronađite savršene preparate koji će vašoj kosi podariti zdravlje, volumen i veličanstven izgled. Neka u vašem kupatilu uvek bude boca kvalitetnog šampona, regeneratora i koncentrovane nege!

foto: Promo

Predstavljamo vam Vichy Densi-Solutions, sjajno rešenje za problem tanke i slabe kose! Densi-Solutions šampon uklanja nečistoće sa kože glave i revitalizuje kosu od korena do vrhova. Sa druge strane, Densi-Solutions regenerator hidrira i poboljšava kvalitet kože glave i kose, dok Densi-Solutions koncentrovana nega za tanku i retku kosu deluje na koren. Rezultat upotrebe ova tri sjajna proizvoda jeste vidljivo jača i gušća kosa, punije vlasi i vidno lepši i zdraviji izgled.

Osim toga, vlasište će izgledati svežije, kosa će postati otpornija, volumen trenutno veći , a mirisu koje ovi proizvodi ostavljaju u vašim vlasima prosto nećete moći da odolite!

foto: Promo

Ako ste i vi jedna od dama koje imaju problem sa proređivanjem kose, nedostatkom gustine i mase, a želite jaču, gušću kosu, isprobajte Densi Solutions i uživajte u sjajnim rezultatima.

Proizvodi Densi Solutions dostupni su u apotekama, gde trenutno možete da iskoristite promotivnu akciju - uz kupovinu Densi Solutions šampona i nege, na poklon dobijate regenerator!

Neka zdrava, lepa i negovana kosa ponovo postane vaš zaštitni znak!

foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs